Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer - 18x18 cm

Liker du kvadratiske rammer? Da er våre 18x18 cm rammer noe for deg. Vi har dem i mange forskjellige utførelser for at du skal kunne finne en fotoramme som er perfekt for deg.

Ta en titt på utvalget vårt lenger ned på denne siden for å se hva som snakker akkurat til deg. Kanskje blir det en ramme i 18x18 cm i lekker gullfinish? Eller trekkes du kanskje mer mot det enkle og stilrene? Er det en spesiell farge du er ekstra svak for?

69 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 69 produkter

Rammer 18x18 cm

Har du fremkalt bilder fra et stort øyeblikk i livet ditt? Da vil du trenge vakre rammer slik at du kan henge bildene dine på veggen, eller sette dem på hyllen. Disse rammene passer bilder i størrelsen 18x18 cm. Uansett hvilken type ramme du er ute etter, kan du finne den her hos oss. Vi har noe for enhver smak!

Leter du etter vakre rammer til bilder i størrelsen 18x18 cm? Da har du kommet til rett sted. I sortimentet over finner du et utmerket utvalg av firkantede rammer som passer til litt større bilder. Disse rammene er superfine å henge på veggen, men passer også utmerket til å stå på en hylle eller reol. En firkantet fotoramme passer veldig bra i alle typer hjem, uavhengig av stil og innredning. Hos oss har vi rammer som passer flere ulike stiler. Dette letter arbeidet for deg som jakter en viss type ramme.

Fargerike, stilrene, elegante, enkle? Hva enn du er ute etter, så finner du det hos oss. Vi har fotorammer i alt fra hvitt og svart, til blått, rødt, gull og sølv. Alt du kan tenke deg. Scroll opp og ta en titt i sortimentet over, så skal du se at du finner det du leter etter.

Gi bildet ditt en ekstra innramming

Til våre fotorammer 18x18 cm finnes det et stort antall passepartouter som du kan komplettere rammen din med. Med en passepartout gir du motivet en ekstra innramming som vil framheve bildet på en enda finere måte.

Blant våre passepartouter som passer til dette formatet, kan du velge mellom mange forskjellige farger og stiler. Fargen på passepartouten har større betydning enn man kanskje tror – prøv gjerne å legge motivet ditt mot henholdsvis en mørk og en lys bakgrunn og se hva som skjer med bildet. Framheves det, eller flyter det litt sammen med fargen i bakgrunnen? Ingenting er riktig eller feil. Spørsmålet er hva du vil at passepartouten skal gjøre for nettopp ditt bilde?

I sortimentet vårt finnes det også passepartouter med ulike former på selve åpningen. Hva sier du for eksempel om å omgi motivet ditt med et hjerte?

Du har kanskje sett passepartouter som har blitt gule eller misfarget med tiden? Dette kan skje når bildet utsettes for sollys over lang tid. Det trenger du ikke å bekymre deg for hvis du handler hos oss. Våre passepartouter er nemlig laget av pH-nøytralt og syrefritt papir, noe som forhindrer at det misfarges eller gulner med tiden. Bildet ditt kommer med andre ord til å se like pent ut, år ut og år inn. For å forhindre at motivet eller bildet havner på skrå i rammen, kan vi også anbefale vår passepartout-tape.