Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer - 70x70 cm

Trenger du en kvadratisk ramme i større format? Da er en av våre flotte bilderammer på 70x70 cm noe for deg. Vi har flere forskjellige rammer i denne størrelsen – for å sørge for at du skal finne en som passer akkurat deg. Blir det en i eik? Kanskje en svart med bred ramme? En i sølv?

Ta en titt i sortimentet vårt lenger ned for å finne ut hva du liker.

48 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 70x70 cm

Ramme 70x70 cmHer finner du alle våre kvadratiske fotorammer som passer bilder i størrelsen 70x70 cm. Hva er vel flottere å henge på veggen enn personlige fotografier fra de beste øyeblikkene i livet ditt? Ram inn favorittminnene dine i våre vakre rammer og heng de opp i soverommet eller stua. Leter du etter en enkel ramme i hvitt eller en stilig gullrammet fotoramme? Hos oss finner du alt!

Leter du etter en virkelig stor fotoramme til ditt absolutte favorittbilde? Da har du kommet til rett sted. Hos oss finner du nemlig kjempefine, firkantede rammer som passer bilder i størrelse 70x70 cm. Disse rammene hjelper deg å innrede huset ditt i en gjennomført stil, og gir samtidig bildet ditt et fint og proft inntrykk. Med en ramme beskytter du også bildet mot riper og fukt.

En skikkelig stor ramme er det første man ser når man går inn i et rom, derfor er det viktig at du finner den rette rammen for hjemmet ditt. Om den er enkel eller eksklusiv spiller ingen rolle, det viktigste er at den er fin og kjennes rett for deg. Dette er noe som vi er fullstendig klare over og derfor har vi samlet sammen et stort utvalg av de fineste rammene i ulike stiler. Se gjennom utvalget vårt og finn din favorittramme hos oss!

Å tenke på når du velger ramme

Så hva skal du så tenke på når du leter rundt i sortimentet vårt etter den perfekte rammen til motivet ditt?

Det første du bør tenke på, er fargen på rammen, ettersom denne setter preg på hele bildet. Fargen kan både framheve motivet og pakke det inn. Si for eksempel at du har hvite vegger i hjemmet ditt, og nå vil du henge opp fotorammen din i størrelsen 70x70 cm. Ved å velge en hvit ramme kommer den til å smelte sammen med bakgrunnen på en fin måte. Har du dessuten et motiv som ikke gjør så mye ut av seg, kommer hele bildet til å oppfattes som diskré.

Tenk deg nå den samme hvite veggen, men motivet du vil ramme inn, viser en kameleon som skifter i alt fra smaragdgrønn til kornblå. Bakgrunnen er gul, og du velger å ramme inn bildet i en rød ramme. Kan du se det foran deg? Denne fullkomne fargeeksplosjonen kommer til å trekke til seg oppmerksomhet på lang avstand og kommer ikke til å passere noen ubemerket. Forstår du hva vi mener med at rammen spiller en viktig rolle for bildets endelige utseende?

I tillegg til fargen på rammen kan listen på rammen ha stor påvirkning. En tynn liste tar ikke like mye oppmerksomhet fra motivet, mens en flott utsmykket list uten tvil kommer til å vekke oppmerksomhet.

Når dette er sagt, tenk først i ro og mak over hva du vil at bildet ditt skal formidle. Motivet er selvfølgelig viktig, men som vi har sett, spller også utseendet, stilen og fargen på rammen en stor rolle.