Sker, vennligst vent...

Fotorammer - 70x70 cm
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 70x70 cm

Her finner du alle våre kvadratiske fotorammer som passer bilder i størrelsen 70x70 cm. Hva er vel flottere å henge på veggen enn personlige fotografier fra de beste øyeblikkene i livet ditt? Ram inn favorittminnene dine i våre vakre rammer og heng de opp i soverommet eller stua. Leter du etter en enkel ramme i hvitt eller en stilig gullrammet fotoramme? Hos oss finner du alt!

Leter du etter en virkelig stor fotoramme til ditt absolutte favorittbilde? Da har du kommet til rett sted. Hos oss finner du nemlig kjempefine, firkantede rammer som passer bilder i størrelse 70x70 cm. Disse rammene hjelper deg å innrede huset ditt i en gjennomført stil, og gir samtidig bildet ditt et fint og proft inntrykk. Med en ramme beskytter du også bildet mot riper og fukt.

En skikkelig stor ramme er det første man ser når man går inn i et rom, derfor er det viktig at du finner den rette rammen for hjemmet ditt. Om den er enkel eller eksklusiv spiller ingen rolle, det viktigste er at den er fin og kjennes rett for deg. Dette er noe som vi er fullstendig klare over og derfor har vi samlet sammen et stort utvalg av de fineste rammene i ulike stiler. Se gjennom utvalget vårt og finn din favorittramme hos oss!