Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

SALG! 20% på speil fra KAILA. Kode: KAILA20

Fotorammer 10x12 cm

Er du ute etter en liten ramme i størrelsen 10x12 cm for å ramme inn mindre bilder og fotografier? Bra! Vi har et stort utvalg av rammer og fotorammer i denne størrelsen. De kan også brukes i liggende format, så de passer motiv med målene 12x10 cm.

Se gjennom sortimentet vårt og velg ut en ramme i fargen og materialet som passer perfekt hjemme hos deg!

11 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 10x12 cm

Her finner du våre rektangulære fotorammer i størrelsen 10x12 cm. Disse elegante fotorammene passer perfekt for å henge opp mindre bilder. Rammene har også støtteben for å settes på en kommode eller en skjenk. Klikk på den du finner interessant og få mer informasjon om detaljene.

I denne kategorien har vi samlet alle våre rammer som passer for bilder i størrelsen 10x12 cm. Ofte får du bilder av denne størrelsen fra fotografen. Våre rammer i denne kategorien passer dermed perfekt til å ramme inn profesjonelle portretter av familien. De fleste av rammene våre passer godt til både veggmontering, men noen har også støttebein, som betyr at du både kan henge dem på veggen og sette dem på en hylle eller bord

Hos oss finner du elegante, tradisjonelle rammer for bilder i størrelsen 12x10 cm, som er passer perfekt i alle hjem uansett innredning. Det gjør disse rammene spesielt egnet til å gi bort som gave. Leter du etter en fotoramme for mindre bilder, vil du garantert finne de hos oss. Her vil du finne stilige rammer av god kvalitet som gjør at bildene virkelig kommer til sin rett.