Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

SALG! 20% på speil fra KAILA. Kode: KAILA20

Fotorammer - 50x56 cm

Her finner du rammer til motiv i størrelsen 50x56 cm. Vi har flere forskjellige å velge mellom for å sørge for at akkurat ditt motiv skal fremheves på best mulig vis. Velg mellom de forskjellige fargene, materialene og stilene vi har i utvalget vårt lenger ned på denne siden.

Naturligvis kan du bruke alle våre rammer også i liggende format, så har du et motiv i 56x50 cm passer de perfekt.

Velg med omhu, da vi har alt fra hvite bilderammer til forgyllede. Hvilken blir det som fanger blikket ditt?

12 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Finn en flott ramme i 50x56 cm!

Her finner du vårt utvalg av flotte rammer med målene 50x56 cm. Ettersom vi alltid forsøker å utvide sortimentet vårt med nye fine produkter vokser kategoriene i butikken fra tid til annen. Leter du etter et spesifikt design på en ramme med målene ovenfor som du ikke kan finne her? Nøl ikke med å kontakte vår dyktige kundeservice så skal vi se hva vi kan gjøre!

Glem ikke at du alltid kan finne et passepartout som passer for å komplettere rammen din hos oss, uansett hvilken farge du vil ha på det.

Å sette ditt motiv, i form av et kjært foto eller en fin plakat, i en passende bilderamme er en utmerket måte å fremheve både form og farge på. Hvilken design på rammen som passer best hos deg vet bare du, men det finnes selvfølgelig noen enkle retningslinjer å følge som alltid fungerer. En svart eller en hvit ramme er for eksempel veldig enkelt å matche med både bildemotiv og innredning i rommet. Om bildet ditt har en mørk bakgrunn velger du da en hvit ramme og motsatt for best resultat. I visse tilfeller kan likevel en hvit ramme sammen med en hvit bakgrunn i motivet skape en luftig og litt mer spennende følelse.

Neste steg er å matche tresorter i interiøret ditt med trerammer i samme nyanser. Kjør da gjerne på med et og samme treslag i et rom for en enhetlig innredning. Trerammer og andre detaljer i tre blir veldig fine sammen med for eksempel gressgrønt, mosegrønt, havblått eller lyseblått - farger som går igjen i himmel og planteriket!

Vil du skape bilder som trekker til seg ekstra mye oppmerksomhet kan du velge sølv, gull eller en fin farge. Kombiner sølv med kalde nyanser, gull med varme, og en fargesterk variant med farger i samme fargeskala.