Kategori

Rammer 13x17 cm

(16)

Har du fine, små motiv i størrelsen 13x17 cm som trenger rammer? Da skal du ta en titt på utvalget vårt lenger ned på denne siden for å se hva vi har å tilby. Akkurat som store motiv fortjener de mindre bildene fine fotorammer – velg derfor en ramme som løfter akkurat ditt motiv på beste måte.

Er det slik at du har motiv i størrelsen 17x13 cm passer våre rammer perfekt – alle våre rammer kan nemlig brukes i liggende format.

Farge
Materiale
Type glass
Rammens blankhet
Støttefot medfølger
Treslag
Opphengning
Passepartout medfølger
Float glass
Profiltype
Overflatebehandling
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Rammens blankhet
  • Støttefot medfølger
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Treslag
  • Opphengning
  • Passepartout medfølger
  • Float glass
  • Falsetdybde
   [mm]
  • Profiltype
  • Overflatebehandling
  • Pris
  • Butikk
  Viser 16 produkter
  Viser 16 produkter

  Rammer 13x17 cm

  I sortimentet vårt med fotorammer i størrelsen 13x17 cm har vi for øyeblikket to forskjellige varianter å tilby (men hold utkikk, for vi oppdaterer og fornyer stadig utvalget vårt). Våre fotorammer i størrelsen 13x17cm hører til produktserien Slim Matt, som er laget av tre.

  Rammens finish er matt, noe som gir en følelse av at den ikke skiller seg altfor mye ut mot den øvrige innredningen.

  Du kan velge mellom fargene svart eller gull. Svart er en klassiker som gjør seg spesielt godt mot en lysere vegg. Den svarte fargen blir en fin kontrast mot bakgrunnen. Den passer like godt sammen med fargerike som med ensfargede motiver.

  En ramme i gull gir et litt mer luksuriøst inntrykk og kan løfte et enklere motiv, eller forsterke et motiv som allerede trekker til seg oppmerksomhet.

  Våre fotorammer i størrelsen 13x17 cm er utstyrt med matt antirefleksglass. Dermed kommer du ikke til å forstyrres av lys som reflekteres i glasset, og som gjør det vanskelig for motivet å komme til sin fulle rett.

  Henge eller stå?

  Vet du allerede hvor du skal plassere det nye bildet ditt? Kanskje er plasseringen det du tar utgangspunkt i, og resten (ramme og motiv) løser du når du skal til å henge det opp på veggen? Eller er det motsatt? Du har kun motivet og rammen din, men du har ingen idé om hvor du skal plassere det nye bildet ditt! Ikke noe problem. Denne bilderammen er laget på en slik måte at den både kan henges opp på en vegg og stå på et møbel ved hjelp av støttebenet som følger med. Den fungerer også fint å montere både i stående og liggende posisjon, noe som gjør at du heller ikke trenger å bekymre deg for at rammen ikke skal passe dersom du en dag bestemmer deg for å bytte motiv. Du kan med andre ord ha fotorammen din hengende på veggen i stående posisjon den ene dagen, og neste dag kan du ha den stående på et møbel i liggende posisjon.

  Kanskje på en hylle?

  Hvis du også synes det er vanskelig å velge hvor du skal plassere det nye bildet ditt, kan et alternativ være å kjøpe en bildehylle. På den måten kan du enkelt variere og bytte ut bildene dine. Dette er et utmerket alternativ for alle som synes det er vanskelig å finne den perfekte plasseringen til bildene sine, og som kanskje ikke liker følelsen av å slå inn en spiker eller skru inn en skrue i veggen. En hylle må selvfølgelig også festes, men du kan som sagt uten problemer bytte ut det som skal stå på den.

  I sortimentet vårt finner du bildehyller i mange forskjellige farger, stiler og størrelser. Se deg rundt og finn det som du synes passer best sammen med den nye fotorammen din. Kanskje du vil matche en svart ramme med en svart hylle? Eller bryte helt av med en hvit ramme? Til en gullfarget ramme passer det like fint med en svart som en hvit hylle.

  Våre fotorammer i størrelsen 13x17 cm passer også meget godt på en såkalt bildevegg. På den måten kombinerer du rammer i forskjellige størrelser, stiler og farger, og det er din egen smak og behag som bestemmer utseendet. Ta gjerne i bruk vår guide, hvis du vil ha litt inspirasjon.