Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Fotorammer - 27,5x37 cm

Har du det perfekte bildet, eller det perfekte fotografiet, i formatet 27,5x37 cm og trenger en ramme? Vi har bilderammer med disse målene i for eksempel svart, hvitt, brunt og sølv – slik at du skal kunne velge den du liker best.

Er det sånn at du har et motiv på 37x27,5 cm? Våre fotorammer passer like fint i liggende format, og kan dermed også brukes til motiv på 37x27,5 cm.

10 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 27,5x37 cm

Dersom du er ute etter en ramme i størrelsen 27,5x37 cm, har du kommet til riktig sted! Her hos oss finnes det et godt utvalg av rammer, både i denne størrelsen og i andre størrelser. Du kommer med andre ord til å finne akkurat de rammene du leter etter når du spaner rundt i vårt herlige utvalg!

Naturligvis er det også slik at vi har mange postere å velge mellom dersom du vil ha et helt nytt motiv til den nye rammen din! Med størrelsen 27,5x37 cm kan man ha mange like rammer ved siden av hverandre uten at de tar opp hele veggen, og det er både pent og kult rent innredningsmessig.

Du kan velge mellom mange ulike farger på rammen din når du kjøper en ramme i nettopp denne størrelsen, noe som innebærer at du kan forgylle mange av rommene dine med rammer i denne praktiske størrelsen! Du kan tilpasse rammens farge slik at den passer med stil og farger i hjemmets ulike rom, noe som innebærer at du kan gi hele huset et stort løft!

At noen nye rammer i størrelse 27,5x37 cm eller i andre størrelser kan fornye et hjem, er helt fantastisk. Spesielt siden det er en svært billig måte å friske opp hjemmet på! Det er alltid kult når man kan friske opp tilværelsen ordentlig uten at det koster skjorten. Det synes i alle fall vi, og vi er så glade for å kunne selge produkter som gjør nettopp det!

Bruker du å ta i litt mer enn bare å kjøpe et par nye rammer? Det er du ikke alene om! Ofte er det slik at man ikke ser de små tingene som kan endres i hjemmet for å gi hele hjemmet en ny friskhet. I stedet for å piffe det opp litt med rammer, postere, potteplanter etc., så tar man i så det knaker med både nye vegger og møbler. Prøv å gjøre de små endringene først, for ofte er det mer enn nok! Tenk hvor mye penger du kan spare på det!

Vi pleier å tipse dere om ulikhetene i alle de ulike rammene våre, og om å skape et hjem med mange rammer i ulike typer som vi selger. Du kan for eksempel blande rammer i størrelsen 27,5x37 cm med både mindre og større rammer og ha dem ved siden av hverandre. Det er superfint!

Tenk ikke for mye på at alt må passe sammen. Våg å ta det litt ut og bland både farger, former og størrelser. Vi har nemlig alt!