Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 18x24 cm

Hvis du vil ramme inn et bilde med målene 18x24 cm og trenger en fin ramme er du ikke alene – dette er nemlig en svært populær størrelse for mindre, avlange bilder.

Alle våre rammer kan brukes i liggende format, så motiv på størrelsen 24x18 cm kommer til å passe akkurat like fint.

Ta en titt på utvalget vårt lenger ned på denne siden for å finne ut av hva du vil ha. Hvilken bredde på listen vil du ha? Hvilken farge? Det finnes alltid noe som frister ekstra mye.

202 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 202 produkter
 

Rammer 18x24 cm

Ramme 18x24 cmEr du på jakt etter en vakker ramme eller to? Da har du kommet til riktig sted! Vi har et stort utvalg av mange flotte rammer som kommer til å forgylle bildene dine! Enten du er ute etter en større eller mindre variant, så finner du det her hos oss. Du kan raske og enkelt søke etter bildestørrelse, glass eller farge. Vi har rammer i størrelsen 18x24 cm i tillegg til både større og mindre. Du kommer med andre ord raskt til å finne akkurat de rammene du ønsker med vår hurtige søkefunksjon.

De fleste bruker først og fremst rammer til bilder, og vi sier ofte «bilderamme» selv om det er noe annet vi mener. Det er jo egentlig ingen grenser for hva man kan ramme inn, så det er bare å la inspirasjonen flyte fritt! Hvorfor ikke mors oppskrift på kjøttboller!

Store minner i vakre rammer

Noen minner har vi i bildeform, som for eksempel et kjært gammelt fotografi fra mormors og morfars bryllup. Hvis man ønsker å ha originalen, er den nok utrolig liten. Da er det fint med en ramme som gjør at fotografiet ikke forsvinner i en for stor ramme. Da vil en liten ramme være å foretrekke.

Er det i stedet et stort bilde av barna fra et fotostudio på 90-tallet som er litt kult å ha i en ramme på veggen? I dag er jo ikke «legg babyen naken på et mykt og fluffy underlag»-fotografi like vanlig som de en gang var, men har man slike bilder liggende, kan det være utrolig kult å henge dem på veggen i en ny og moderne ramme.

Det er ikke alltid man har minnene sine i form av fotografier. Det kan være et bilde man har fra lang tid tilbake. Kanskje en poster fra en spennende museumstur eller kunstutstilling? Eller en konsertbillett fra den mektigste og viktigste konserten i ditt liv? Ja, det kan egentlig være hva som helst! Det viktigste er at det finnes rammer til alle slags minner her hos oss. Det er bare å velge de variantene dere liker best!

Hvilken størrelse skal jeg velge?

Nå for tiden men kan velge ganske fritt hvordan man vil at fotografiet skal se ut. Man kan velge størrelse etter hva man synes ser best ut. Noen motiver gjør seg bedre på store bilder, mens andre motiver ser bedre ut på mindre bilder. Rammestørrelsen 18x24 er et godt valg, ettersom den passer til mange bilder uten å ta for mye plass.

Her finner du både moderne og klassiske bilderammer som passer perfekt for bilder i størrelsen 18x24 cm. Våre rammer er tilgjengelige i flere modeller og farger, som gjør at du enkelt kan finne akkurat din favoritt hos oss. Med en vakker ramme gir du liv til hjemmet, samtidig som dine bilder beskyttes mot fukt og riper. Bla deg nedover og finn den rammen du leter etter!

Hos oss finner du et stort utvalg av rektangulære rammer i mange ulike størrelser. I denne kategorien har vi samlet rammer som passer bilder med mål 18x24 cm, som har bildeforhold 3:4. Disse rammene passer perfekt for bildene dine, enten du vil henge dem opp eller pynte opp kjøpmannsdisken. I sortimentet finner du fotorammer i flere stiler, noe som gjør det lettere for deg som er ute etter noe helt spesielt.

En ramme med bildestørrelse 24x18 cm kan brukes i både liggende og stående format. Mange av våre rammer kan du dessuten både stille på flater eller henge på vegg, da de fleste av dem både har støtteben og veggfeste. Uansett hva du leter etter er sjansen stor for at du finner det hos oss. Vi har noe for enhver smak. Finn din favoritt allerede i dag!