Kategori

Rammer 4x6 inches (10,2x15,2 cm)

(9)

Er du ute etter en 4x6 inches ramme? Her finner du nemlig fotorammer til motiver som er 4x6 inches. Vakre bilder får hele hjemmet til å føles mer personlig og koselig, så ta en titt i sortimentet og finn den rammen som passer til motivet ditt og innredningsstilen din!

Og selv om motivet har det liggende formatet 6x4 inches, fungerer disse rammene også utmerket til det. De kan nemlig henges opp både vertikalt og horisontalt.

Farge
Materiale
Type glass
Rammens blankhet
Støttefot medfølger
Treslag
Opphengning
Passepartout medfølger
Float glass
Profiltype
Overflatebehandling
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Rammens blankhet
  • Støttefot medfølger
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Treslag
  • Opphengning
  • Passepartout medfølger
  • Float glass
  • Profiltype
  • Overflatebehandling
  • Pris
  • Butikk
  Viser 9 produkter
  -47%
  Ramme Trendline Hvit 4x6 inches (10,16x15,2 cm)

  Ramme Trendline Hvit 4x6 inches (10,16x15,2 cm)

  23 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51022962 in admin

  Bred hvit treramme. 25 mm bred / 12 mm dyp

  99.90 ,- 189.90 ,-
  Viser 9 produkter

  Ramme 4x6 inches

  Et motiv med størrelsen 4x6 inches har en ganske uvanlig dimensjon i vår del av verden. Kanskje har du funnet en flott poster eller bilde på 4x6 inches på reisen i USA, eller andre land hvor man bruker inches i stedet for centimeter? Det er alltid morsomt med noe annerledes, minneverdig og personlig å henge på veggen hjemme, men av og til kan det være vanskelig å finne en ramme som passer disse litt uvanlige størrelsene. Nettopp av den grunn kan vi tilby fotorammer på 4x6 inches, slik at du som sitter med motiver i denne størrelsen kan finne akkurat den rammen du er ute etter.

  4x6 inches i cm

  Hvis man skal konvertere denne størrelsen til vår måleenhet, hva blir da 4x6 inches i cm? Vel, 4x6 inches tilsvarer – for å være helt nøyaktig – 10,2x15,2 cm. Det vil si en noe uvanlig størrelse på bilder målt i våre centimeter. Nettopp derfor kan det være en utfordring å finne en ramme som passer perfekt til ditt motiv på 4x6 inches. Men nå trenger du ikke lete mer, for her finner du rammene du er ute etter.

  Hvor kan din ramme på 4x6 inches plasseres?

  En ramme på 4x6 inches er en relativt liten ramme, og passer derfor perfekt til små veggflater hvor du kanskje føler at det mangler noe. En smal veggflate mellom to rom eller døråpninger, for eksempel? Eller en veggflate mellom et vindu og et hjørne i stuen? Av og til føles valget åpenbart, mens man andre ganger må prøve seg litt fram for å finne den perfekte veggen til det flotte motivet.

  En ramme i denne dimensjonen passer også utmerket som komponent på en større bildevegg. Kombiner din fotoramme på 4x6 inches med rammer i andre størrelser for å skape en dynamisk og levende bildemontasje.

  Motiv på 6x4 inches? Heng rammen horisontalt!

  Hvis du derimot har et motiv i liggende format, det vil si 6x4 inches, er heller ikke dette noe problem. Våre rammer kan nemlig henges opp i både stående og liggende format.

  Hvorfor rammer i inches?

  Hvorfor selger vi rammer i inches hvis bilder i inches er så uvanlig i vår del av verden? Det gjør vi rett og slett fordi vi ønsker at flest mulig av kundene våre skal finne den perfekte rammen for dem. Det fungerer selvfølgelig ofte fint med rammer som er litt større enn motivet man skal ramme inn, men av og til ønsker man seg bare en nøyaktig rammestørrelse som rammer inn motivet helt perfekt. Og hvis bildet ditt har størrelsen 4x6 inches, ønsker vi også å tilby deg rammer med nøyaktig de samme målene!  

  Andre fotorammer i inches

  Hvis det ikke er en ramme på akkurat 4x6 inches du trenger, har vi også fotorammer i andre størrelser med inches som måleenhet. Finn din favoritt i sortimentet av stilrene svarte eller hvite rammer, elegante gullrammer og naturlige trerammer! Har du flere ulike bilder i ulike størrelser, kan det være veldig flott og effektivt å kombinere ulike varianter på en bildevegg fylt av for eksempel minner fra en reise.