Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer 7x9 cm

Lenger ned her finner du alle våre 7x9 cm rammer. Vi har flere forskjellige varianter slik at det skal bli lett for deg å velge – forskjellige bilder trenger nemlig forskjellige rammer. Disse små rammene løfter frem motivet ditt på beste måte uansett hvilken farge eller stil du velger.

Vil du ha en fin ramme til en lite bilde i 9x7 cm? Det går fint. Alle rammer kan også brukes i liggende format.

18 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 7x9 cm

Her finner du alle våre rammer som passer bilder i størrelsen 7x9 cm. Vi har et flertall fotorammer i ulike modeller og mange av dem går an å bruke både horisontalt og vertikalt. Ved å klikke på den rammen du liker ekstra godt kan du lese mer om den. En fotoramme hjelper til med å løfte frem bildet ditt litt ekstra samtidig som den er en vakker innredningsdetalj.

Hos oss finner du ett stort utvalg av fotorammer og i denne kategorien har vi samlet alle våre rammer som er tilpasset bilder med målene 9x7 cm. Disse rammene er små og hendige, og passer utmerket i bokhyllen eller på kontoret. Med et par flotte matchende rammer kan du enkelt skape et herlig lite fotohjørne med dine favorittbilder. I vårt sortiment finner du stor variasjon både når det kommer til farge, materialer og design.

Rammene i denne kategorien har bildeforholdet 7:9 og passer dermed bilder i størrelsen 7x9 cm. De fleste av rammene går an å bruke både i liggende og stående format. Dessuten går de til og med å både henge på veggen samt stilles i bokhyllen. For mer informasjon om en fotoramme du liker, er alt du trenger å gjøre å klikke på den så kan du lese mer om dens egenskaper. Ta deg en titt i sortimentet ovenfor og finn din favoritt hos oss!