Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Fotorammer 7x9 cm

Her finner du alle vre rammer som passer til bilder i 7x9 cm. Finn din favorittramme i dag!

22 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 7x9 cm

Her finner du alle våre rammer som passer bilder i størrelsen 7x9 cm. Vi har et flertall fotorammer i ulike modeller og mange av dem går an å bruke både horisontalt og vertikalt. Ved å klikke på den rammen du liker ekstra godt kan du lese mer om den. En fotoramme hjelper til med å løfte frem bildet ditt litt ekstra samtidig som den er en vakker innredningsdetalj.

Hos oss finner du ett stort utvalg av fotorammer og i denne kategorien har vi samlet alle våre rammer som er tilpasset bilder med målene 9x7 cm. Disse rammene er små og hendige, og passer utmerket i bokhyllen eller på kontoret. Med et par flotte matchende rammer kan du enkelt skape et herlig lite fotohjørne med dine favorittbilder. I vårt sortiment finner du stor variasjon både når det kommer til farge, materialer og design.

Rammene i denne kategorien har bildeforholdet 7:9 og passer dermed bilder i størrelsen 7x9 cm. De fleste av rammene går an å bruke både i liggende og stående format. Dessuten går de til og med å både henge på veggen samt stilles i bokhyllen. For mer informasjon om en fotoramme du liker, er alt du trenger å gjøre å klikke på den så kan du lese mer om dens egenskaper. Ta deg en titt i sortimentet ovenfor og finn din favoritt hos oss!