Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 9x13 cm

Her finner du alle våre rammer som passer til bilder i 9x13 cm. Finn din favorittramme i dag!

38 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 9x13 cm

Her finner du rammer som passer bildestørrelsen 9x13 cm. Blant våre rammer finner du et variert utvalg av både farger og modeller, noe som gjør det lettere for deg å finne en ramme du liker. Mange av våre bilderammer passer utmerket både liggende og stående. Trykk på en bilderamme av din interesse for mer informasjon om akkurat den rammen.

I denne kategorien finner du alle våre fotorammer til bilder i størrelsen 9x13 cm, der bildeforholdet er 9x13 cm. Disse rammene er perfekte for deg som vil se dine favorittbilder på veggen eller i bokhyllen hver dag. I vårt sortiment finner du rammer i flere ulike stiler, både enkle og med mer detaljer. Vi håper dette gjør det lettere for deg som er ute etter noe spesielt.

Ettersom hver ramme i denne kategorien passer bilder i størrelsen 13x9 cm, er det mulig å bruke dem både vertikalt og horisontalt. De fleste kan dessuten både henges på veggen, eller settes på en stilig skjenk eller hylle. Vil du vite mer om akkurat din favorittramme, vil du ved å klikke på den få opp mer informasjon. Scroll opp og sjekk vårt sortiment over. Vi håper du vil finne din nye ramme hos oss!