Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer - 25x38 cm

Er det tid for å kjøpe en 25x38 cm ramme? Kanskje en 38x25 cm ramme? Uansett hva finner du passende varianter her hos oss. Du velger selv om du vil ha bilderammen i stående eller i liggende format.

Velg din favoritt blant farger, materialet og stiler lenger ned. Velg deretter hvilken type glass du vil ha, og om du vil at rammen skal være matt, blank eller høyblank.

28 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 25x38 cm

Her har vi samlet alle våre rammer som er laget for bilder i størrelsen 25x38 cm. Om du leter etter en vakker ramme i tre eller en luksuriøst gullfarget fotoramme er sjansen stor for at du finner det du leter etter hos oss. Vi har rammer i flere ulike farger og modeller slik at alle kan finne sin egen favoritt i vårt sortiment.

Her finner du alle våre fotorammer som passer bilder i størrelsen 25x38 cm. Disse rammene har altså bildeforholdet 2:3 og passer perfekt i både liggende og stående format. Mange av rammene i vårt sortiment har dessuten både støtte og veggfeste, hvilket som gir deg muligheten til å både henge opp dem på veggen og stille dem på for eksempel en tavlehylle eller lignende.

For at du skal kunne finne akkurat det du søker etter har vi samlet sammen fotorammer i størrelsen 38x25 cm i flere ulike stiler. Hos oss finner du riktig lekre stilrene rammer i enkle designer, samt mer eksklusive modeller som gir dine bilder en pen innramming. Det alle våre rammer har til felles er at de holder veldig god kvalitet og beskytter bildene dine fra både riper og skitt. Ta deg tid til å bla gjennom sortimentet ovenfor så garanterer vi at du finner noe som faller i smak. Hos oss finnes noe for alle!