Kategori

Rammer 70x90 cm

(75)

Våre 70x90 cm rammer passer perfekt for dine større motiv. Har du et bilde i 90x70 cm passer det like fint. Alle våre bilderammer kan nemlig også brukes i liggende format.

Vi har rammer i forskjellige farge, stiler, materialer og typer glass. I tillegg kan du velge om du vil ha rammen din i matt, blank eller høyblank finish – alt for å sørge for at du skal kunne finne en fotoramme som passer motivet perfekt.

Farge
Materiale
Type glass
Rammens blankhet
Treslag
Opphengning
Passepartout medfølger
Float glass
Profiltype
Overflatebehandling
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Rammens blankhet
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Treslag
  • Opphengning
  • Passepartout medfølger
  • Float glass
  • Falsetdybde
   [mm]
  • Profiltype
  • Overflatebehandling
  • Pris
  • Butikk
  Viser 75 produkter
  -35%
  Ramme Silver Wood 70x90 cm

  Ramme Silver Wood 70x90 cm

  14 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51029539 in admin

  Svenskprodusert 22 mm bred treramme av høy kvalitet

  849.90 ,- 1299.90 ,-
  Viser 75 produkter

  Rammer 70x90 cm

  Blant våre fotorammer i størrelsen 70x90 cm kan du velge mellom mange forskjellige farger, alt fra diskrete hvite rammer til luksuriøse rammer i gull. Kanskje er du ute etter en ramme i sølv eller svart? Det har vi også.

  I tillegg til forskjellige farger kan du også velge hvilket materiale du vil ha på din fotoramme i størrelsen 70x90 cm. Hvis du vil ha en lett og praktisk ramme, kan kanskje en aluminiumsramme være noe? Våre aluminiumsrammer finnes i svart, sølv og gull. Hvis du ikke liker disse, har vi også bilderammer i denne størrelsen som er laget av tre eller kompositt. Trerammene finnes i samtlige farger (svart, hvit, gull, sølv, brun og trefarget), mens komposittrammene finnes i fargene gull eller sølv. Se deg rundt blant bildene og finn ut hva du liker best.

  En bildehylle gir valgfrihet

  Synes du som oss, at det kan være vanskelig å finne den perfekte plasseringen til bildene dine? Plutselig føles det som om det er en veldig stor beslutning. Tenk om jeg angrer meg etter at jeg har skrudd inn den skruen i veggen? Da er det jo liksom litt for sent?

  En god måte å avdramatisere det hele på er å plassere bildene på en bildehylle. På bildehyllen kan du enkelt variere mellom hvilke bilder du ønsker å vise fram, og du kan når som helst bytte dem ut. I vårt sortiment finnes det bildehyller i mange forskjellige farger, stiler og lengder. Velg om du vil ha en smalere hylle som bare rommer ett bilde, eller en bredere variant som har plass til flere bilder.

  Hva sies om en bildevegg?

  Har du flere motiver du vil ramme inn og henge opp på veggene dine, men har vanskelig for å vite hvilke av dem du skal prioritere? Tenk om du ikke behøver å velge? Hvis du kan henge opp samtlige av favorittkunstverkene dine, uten at det ser merkelig eller feil ut?

  Det kan du – ved å lage en såkalt bildevegg! Det finnes ingen regler for utforming av en bildevegg. Du bestemmer helt og holdent selv hvordan du vil kombinere forskjellige rammer og motiver. Noen vil ha det enkelt og helhetlig, kanskje med gjennomgående motiver i svart og hvitt innrammet i hvite rammer. Andre liker å ta litt flere sjanser og kombinerer rammer i forskjellige farger og størrelser, med fargerike, svarte og hvite om hverandre. Det er som sagt opp til deg selv hva du synes ser fint ut hjemme hos deg.

  Når man bygger en bildevegg, er det vanlig at man i det minste benytter seg av forskjellige størrelser på rammene. Man kan med fordel blande slik at enkelte er i stående format og andre i liggende. Det kan også være fint å blande kvadratiske og rektangulære rammer, som for eksempel disse rammene i størrelsen 70x90 cm.

  Det finnes mange tips og mye inspirasjon å finne på nettet, både i tekst og bilder, og naturligvis har vi også samlet våre beste tips om ting man bør tenke på når man bygger en bildevegg. Disse kan du finne her i vår guide.