Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Fotorammer - 18x57 cm

Trenger du en ramme på 18x57 cm? Dette er en størrelse som er både lekker og uvanlig.

Den stilige fasongen gjør at en 18x57 cm ramme preger rommet mer enn mange andre rammer, så tenk på det når du velger motiv slik at det fremheves på penest mulig måte.

Alle våre rammer fungerer også i liggende format, så motiv med størrelsen 57x18 cm passer like fint i disse rammene som motiv med størrelsen 18x57 cm.
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 18x57 cm

Du vet følelsen man får når man finner akkurat riktig ramme til riktig bilde? Jo visst er det en herlig følelse? Vi synes i alle fall det, og vi elsker de gangene det faller seg slik at motiv og ramme matcher perfekt. Med størrelsen 18x57 cm får man en kul form på rammen, og det er jo selvfølgelig aldri feil!

Vi har rammer i alle mulige størrelser og i ulike farger – også for deg som vil blande denne rammen med andre størrelser og andre farger. Har du kanskje mange ulike motiver som du vil ha sammen på en og samme vegg? Da er det smart å avgjøre om man vil ha samme farge på alle, eller om man vil ha litt av hvert. Det blir lettere å velge rammer på den måten.

Vi synes det er pent med bildevegger med samme farge og samme størrelse, det være seg om det er 18x57 cm eller en annen størrelse. Vi synes også at det er pent når man blander både farger og former samt størrelser på bilde og ramme. Vi synes med andre ord at det er pent uansett hvordan man velger å gjøre det!

Fordi alle produktene våre er prisgunstige, kan man unne seg og hjemmet sitt litt av hvert. Hvis du synes det er litt tomt på veggene der hjemme, anbefaler vi at du tar en titt på våre posters og rammer. Vi har passende rammer i størrelsen 18x57 cm eller andre størrelser. Til våre posters og plakater kan man få alt som trengs. Flott, eller hva?