Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer - 24x30 cm

Trenger du en ramme i størrelsen 24x30 cm? Da er du ikke alene – dette er nemlig en veldig populær størrelse. Vi tilbyr mange 24x30 cm fotorammer, og siden de alle kan brukes i liggende format, passer de naturligvis også dine motiv på 30x24 cm.

Blir det en turkis? En bronsefarget? En med smal list? En i gull med en bred og kitschy list? Det er det bare du som vet. Ta en titt lenger ned – vi garanterer at du vil finne akkurat din favoritt.

157 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 157 produkter

Rammer 24x30 cm

Ramme 24x30 cmHos oss finner du fotorammer i mange ulike størrelser og her finner du rammer som passer bilder i størrelsen 24x30 cm. Vi har rammer i ulike farger som kan brukes både stående og liggende. Få rammet inn et kjært minne i en vakker fotoramme og heng det på veggen i stuen, eller sett det i bokhyllen. Scroll ned og finn din ramme hos oss.

Leter du etter en fin ramme til fotoveggen i størrelsen 24x30 cm, med bildeforholdet 4:5? Da bør du ta en titt i vårt herlige sortiment over, så finner du nok det du leter etter. Vi har noe for enhver smak, noe som gjør at alle våre kunder finner noe de liker. Enten du skal ha en enkel ramme der bildet skal være i fokus, eller en luksuriøs, romantisk ramme til ditt bryllupsbilde, så finner du det her.

Våre rammer i størrelsen 30x24 cm kan du bruke både liggende og stående. De kan plasseres hvor som helst, da de fleste kommer med både oppheng og støtte. En fin ramme gjør mye for både innredning og bilder, og det er viktig at den passer din smak og får frem budskapet og følelsen i bildet ditt.

Ulike typer motiver

Er det slik at du tar utgangspunkt i et motiv som du ønsker å ramme inn? Eller begynner du med rammen og leter deretter etter det perfekte motivet? I så fall kan vi kanskje få tilby noen tips og litt inspirasjon på veien?

Ovenfor tipser vi om å ramme inn et kjært minne, og det jo aldri feil. Forstørrelser av egne fotografier pleier å være et virkelig fint innslag i et hjem. Bare tenk deg å kunne minnes tidligere stunder hver gang du ser på bildet!

Liker du ikke den ideen, vil du kanske heller følge trenden og ramme inn et sitat? Det finnes mange ferdige sitater trykket på posters som du kan kjøpe. Men det er ingenting som sier at du ikke kan komponere ditt eget, eller trykke opp ord som av en eller annen grunn betyr noe for deg. Et dikt, navnet på mennesker som betyr mye for deg, eller kanskje helt enkelt bare navnet på hjembyen din?

Hvis du liker å få inspirasjon fra bilder, kan det være kult å lage et såkalt vision board og ramme inn. Her samler du bilder som gir deg en herlig følelse, og som illustrerer ting og mål du ønsker å oppnå i livet. Dette blir et meget personlig bilde, ettersom det kommer til å vise fram dine ønsker og mål. En enkel måte å laget et vision board på, er å bla i aviser og magasiner. Du kan benytte deg av både bilder og tekster – alt som sier deg noe.