Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

SALG! 20% på speil fra KAILA. Kode: KAILA20

Fotorammer - 10x15 cm

Har du nydelige postkort eller fotografier i klassisk størrelse som du vil ramme inn? Da skal du ta en titt blant våre 10x15 cm rammer. Da dette er en populær størrelse, har vi et veldig bredt sortiment av disse rammene. Titt i utvalget vårt lenger ned på denne siden – du kommer til å finne passende fotorammer som gir akkurat dine motiv det lille ekstra.

Våre rammer kan brukes i liggende format, så har du bilder og fotografier på 15x10 cm fungerer rammene våre like fint til det. Hva velger du? Blir det en rosa ramme? En i stilig gull? En klassisk type? En kombinasjon?

264 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 264 produkter
 

Rammer 10x15 cm

Her finner du et stort utvalg av rammer til bilder i størrelsen 10x15 cm. Våre rammer kommer i flere modeller og farger slik at alle skal kunne finne sine egne favoritter. Uansett om du leter etter en enkel eller en utsmykket ramme, finner du den hos oss. Med en vakker ramme gir du både innredning og bilde det lille ekstra.

Hos oss finner du et riktig stort utvalg av rammer i størrelsen 10x15 cm. Disse har bildeforhold 2:3, som er standardstørrelse ved fremkalling av bilder. Derfor har vi valgt å tilby våre kunder massevis av pene rammer i nettopp denne kategorien, og vi håper at alle skal kunne finne noe som passer dem. Her finner du stor variasjon i farger, materialer og stil. Vi har alt fra enkle trerammer til trendy rammer i sølv og gull. Alle våre tilbud finner du ved å trykke her, du trenger ingen rabattkode.

Rammene i denne kategorien passer som sagt bilder med mål 15x10 cm. Dette betyr at du kan velge om du vil bruke dem i liggende eller stående format. Du kan altså velge mellom å ha dem stående i for eksempel en bokhylle eller henge dem på veggen. For mer informasjon om en rammes egenskaper kan du bare klikke på den. Ta deg tid til å se gjennom vårt sortiment og finn dine rammer på nett!