Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Rammer - 40x100 cm

Her finner du alle vre rammer som passer til bilder i 40x100 cm. Finn din favorittramme i dag!

25 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 40x100 cm

I denne kategorien har vi samlet alle våre fotorammer i størrelsen 40x100 cm. Her kan du velge blant våre utvalgte rammer som er tilgjengelige i denne størrelseskategorien. Alle våre rammer er i høy kvalitet og har et stilig design, slik at alle våre kunder alltid finne noe de liker. Hvis du klikker på rammen du er nysgjerrig på, vil du få mer informasjon om detaljene.

Rammene i denne kategorien har størrelsen 40x100 cm og kan i de fleste tilfeller brukes i både liggende og stående posisjon. Dette gir et godt utvalg av muligheter for dem som er i ferd med å dekorere hjemmet eller kontoret. Rammene i størrelsen 100x40 cm og er egnet for både store og vakre bilder, men også for en collage av små bilder som du selv setter sammen. Det gjør disse fotorammene perfekt for bryllups- eller familiebilder, eller for fotocollager som passer fint å gi bort som gaver. Selvfølgelig er alle våre rammer laget av materialer av høy kvalitet.

Våre rammer er tilgjengelig både i friske og klassiske farger, et i elegant design. Dette gjør dem til flotte innredningsdetaljer i seg og som tilfører noe spesielt til alle typer hjem. Ta en titt på hva vi har å tilby av fotorammer av denne størrelsen, og du vil sikkert finne noe som passer akkurat for deg!