Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Rammer - 25x50 cm

Med en av våre avlange rammer i 25x50 cm blir dine lange og smale motiv finere, da de løftes fram på en estetisk måte. Vi har bilderammer i denne størrelsen for enhver smak. Vil du ha en svart med bred list? En i gull? Kanskje en i hvitt med smal list? Velg rammen som passer akkurat deg.

Alle våre rammer kan brukes i liggende format, så de passer også bilder i 50x25 cm perfekt.

23 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 25x50 cm

Her finner du alle våre avlange bilderammer som passer bilder i størrelsen 25x50 cm. Rammene i denne kategorien er veldig populære blant våre kreative kunder som liker å lage egne, unike fotocollager. Til dette har vi også passende passepartouter som gir prosjektet ditt et ekstra løft. En avlang ramme passer også til store, avlange bilder, som for eksempel panoramabilder. Se på våre rammer og finn nettopp din favoritt. Vi har noe for en hver smak!

Dersom du leter etter en avlang fotoramme til fotocollage-prosjektet ditt, så har du kommet til rett plass. Her har vi samlet alle våre avlange rammer i størrelsen 50x25 cm. Disse fotorammene passer perfekt til den kreative personen, som liker å lage sine egne fotocollager. Ettersom rammen er såpass stor har den plass til flere mindre bilder som sammen kan bli en fin samling av dine favorittbilder. Våre avlange fotorammer kan brukes både stående og liggende.

Dersom du planlegger å sette sammen en liten collage i rammen din har vi dessuten passende passepartouter som kan gi en fin innramming av bildene dine. Det kan være morsomt å lage en fotocollage av for eksempel ferie- eller bryllupsbildene. En fotocollage er dessuten den perfekte presangen til noen du er glad i. Blant våre rammer finner du et flertall utmerkede alternativer og vi håper du du kan finne en ramme som faller i smak!