Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 20x30 cm

Her finner du alle vre rammer som passer til bilder i 20x30 cm. Finn din favorittramme i dag!Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 197 produkter
 

Rammer 20x30 cm

Her har vi samlet flere lekre rammer som passer bilder i størrelsen 20x30 cm. Hos oss finner du alltid et bredt og variert utvalg av rammer. Enten du er ute etter en stilfull ramme som gave, eller enkle rammer til egne bilder, så finner du det hos oss. Let blant våre rammer under!

Leter du etter pene rammer til bilder med målene 20x30 cm? Da bør du ta en titt på vårt sortiment ovenfor, der vi har samlet alle våre rammer i den størrelsen. Disse rammene har forholdet 3:4 og passer perfekt for deg som vil ramme inn favorittbildene for å henge dem opp eller stille dem et sted så de synes. Takket være vårt gode utvalg kan alle våre kunder finne noe som passer dem. Vi har alt fra enkle, klassiske modeller til trendy rammer i pene farger.

En ramme i størrelsen 30x20 cm kan du bruke til både vertikale og horisontale bilder. Mange av rammene i vårt sortiment har dessuten både støtteben og veggfeste, så de kan brukes både stående eller hengende. Perfekt for deg som ennå ikke har bestemt deg for hvor du vil plassere bildene dine.