Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 20x30 cm

Trenger du en ramme til et bilde med målene 20x30 cm? Da har du mye å velge mellom – vi har nemlig haugevis med rammer i nettopp denne størrelsen. Sjekk ut utvalget lenger ned for å finne din personlige favoritt.

Enten valget faller på for eksempel en fotoramme med bred svart list, en med smal gullist, en klipsramme, en i fresh rosa, eller en moderne gul, finner du den her. Man kan naturligvis også bruke alle våre rammer i liggende format. Har du et motiv på 30x20 cm vil altså også det fungere perfekt.

192 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 192 produkter

Rammer 20x30 cm

Med en ramme med målene 20x30 cm kan du forgylle og dekorere veggene i hjemmet, og hvem har vel ikke lyst til det? Det er ofte de små detaljene, som rammer og liknende, som gjør at et hjem føles mer personlig. Det man velger å ramme inn, er naturligvis ofte enda mer personlig, og derfor har rammer en veldig koselig funksjon.

Det er rammer som yter et bilde rettferdighet, og det er rammer som sørger for å beskytte favorittmotivene våre og gjør at de ser mindre «nakne» ut på veggen. At rammer i seg selv er vakre, er bare et ekstra pluss!

Rammer i ulike former

Som man kan se av utvalget vårt, finnes det mange ulike former på rammer. Det betyr at man kan ha forskjellige typer rammer ved siden av hverandre, i stedet for bare kvadratiske eller ovale for eksempel. Hvis man velger en ramme på for eksempel 20x30 cm, så får man en rektangulær ramme. Da kan det være flott med en annen ramme ved siden av, med for eksempel målene 30x30 cm.

Det er kult å blande inn ovale og runde rammer. Har man mange ulike motiver på en vegg, er det nemlig fint med forskjellige former ved siden av hverandre. Liker man ikke å blande, kan man naturligvis kjøre på med kun én form i samme størrelse og farge. Det er helt opp til hver enkelt å bestemme!

Vi har noe for enhver smak

For at man skal bli fornøyd med en ramme, må den ikke stjele for mye oppmerksomhet fra selve motivet. Hvis man har et litt mindre bilde som passer i en ramme på 20x30 cm, blir det enda viktigere å tenke på dette enn hvis det dreier seg om en større ramme. Små bilder trenger mer hjelp til å skille seg ut enn store bilder. Det er nettopp derfor mange velger å ha små motiver i små rammer stående i stedet for hengende på vegg.

Har man mange små bilder, er det imidlertid fint å fylle en vegg med flere forskjellige bilder i små rammer. I dag kan vi jo forstørre bilder og gjøre alt mulig med dem. Dermed er mulighetene uendelige når det kommer til hva vi kan fylle rammene våre med!

Alle rammer kan brukes i både liggende og stående format

En ramme i størrelsen 30x20 cm kan du bruke til både vertikale og horisontale bilder. Mange av rammene i vårt sortiment har dessuten både støtteben og veggfeste, så de kan brukes både stående eller hengende. Perfekt for deg som ennå ikke har bestemt deg for hvor du vil plassere bildene dine.

Se gjennom vårt utvalg av rammer, og du vil se at det finnes både det ene og det andre som du kan kjøpe til hjemmet ditt!