Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Kvadratiske fotorammer - 25x25 cm

Hvis du er ute etter en ramme med en kul og annerledes fasong form har du kommet til rett sted – vi tilbyr flere kvadratisk formede fotorammer med målene 25x25 cm. Ta en titt lenger ned for å finne ut hva som fanger nettopp ditt blikk.

Vil du ha en matt ramme i sølv? En i gull med floatglass? Kanskje en klassisk svart som passer til alt? Det er opp til deg.

53 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 25x25 cm

Her har vi samlet alle våre fotorammer som passer bilder i størrelsen 25x25 cm. Har du litt ekstra fine bilder som du har fremkalt i et større format så passer disse rammene aldeles utmerket. Ta deg en titt i vårt sortiment og finn din favoritt blant alle våre rammer. Med riktig fotoramme kan du enkelt forsterke den følelsen som bildet ditt formidler.

Leter du etter fine fotorammer til dine nylig fremkalte bilder? Ta da en titt i sortimentet over der vi har samlet alle våre firkantede rammer som passer bilder i størrelsen 25x25 cm. Her finner du et flertall lekre rammer som passer utmerket på veggen i ditt hjem. Liv opp den kjedelige tapeten med personlige bilder som er tatt fra dine favorittøyeblikk og la alle få ta del i dine lykkeligste stunder i livet. Disse rammene passer akkurat like bra til bryllupsbildene som til familiebilder og feriebilder.

En flott ramme gjør kjempestor forskjell for både innredning og bilde. Dessuten beskytter den bildet ditt fra smuss og riper, hvilket bidrar til at det holder seg pent lenge. Våre firkantede rammer kommer i flere ulike farger og stiler. Vi har alt fra enkle stilrene modeller til mer luksuriøse alternativer i lekre farger. Dessuten Finn din favoritt gjennom alle de ulike alternativene ovenfor. Hos oss finnes noe for absolutt alle smaker!