Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Fotorammer - 62x85 cm

Her finner du alle våre rammer som passer til bilder i 62x85 cm.
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 62x85 cm

Når det kommer til å velge fotorammer, er det mange ulike ting man bør ta med i beregningen. Først og fremst er det viktig at man finner riktig størrelse på rammen, slik at dersom man for eksempel vil ha en ramme på 62x85 cm, skal man også kunne kjøpe akkurat denne størrelsen. I tillegg skal farge og materiale stemme med det man ønsker, og sist, men ikke minst er det naturligvis også viktig at prisen føles riktig.

Her hos oss kan du blant annet kjøpe rammer i størrelsen 62x85 cm. Det er en størrelse som i prinsippet passer alle størrelser det kan tenkes at man vil ramme inn.

Kanskje du allerede har motivet som du ønsker en fotoramme i ovenstående størrelse til? Kanskje er det slik at du har funnet en fin poster her hos oss? Uansett så er dette en størrelse på en fotoramme som er utrolig fin!

Husk at motivet du ønsker å ramme inn, kan være mindre enn 62x85 cm, så det må ikke være nøyaktig samme størrelse. Det er fint å ha en større ramme til et mindre motiv med en flott bakgrunn. Du kan for eksempel ha et lite bilde med en fin tapet bak eller liknende. La inspirasjonen flyte og prøv ut noen nye tanker og ideer – det vinner både du og hjemmet ditt på!

Fordi 62x85 cm er en stor ramme, er det også smart å velge et motiv som kan skille seg litt ut blant andre ting du har på veggen. Siden vi har mye lekkert blant våre postere, vil du alltid kunne finne akkurat den typen poster du ønsker en fin fotoramme til her hos oss!

Våre fotorammer i størrelse 62x85 cm fås i ulike farger for at du skal kunne velge den som passer best hjemme hos deg. Vi har jo alle ulik stil og ulik smak når det gjelder innredning, så det er viktig for oss å kunne tilby et bredt sortiment. På den måten kan alle som vil handle rammene sine hos oss, finne de rammene som er helt riktige, og det gjør oss veldig glade!

Vi synes det kan være pent å blande fritt når det kommer til både postere og rammer. Man må ikke nødvendigvis ha samme farge på alle rammene sine. Det er fint å ha både svarte rammer, hvite rammer med mer. Det samme gjelder for postere, siden det er kult å blande ulike typer farger og motiver på én og samme vegg. Har du ikke prøvd det enda? Gjør det med én gang, for det piffer virkelig opp!