Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Rammer - 80x80 cm

Er du på jakt etter en ordentlig stor kvadratisk bilderamme? Da skal du sjekke ut utvalget vårt av 80x80 rammer lenger ned. Vi har mange forskjellige rammer i denne størrelsen.

Etter at du bestemt deg for størrelsen på fotorammen, må du bare velge farge, materiale, type glass og om rammen din skal være matt, høyblank eller blank.

Legg merke til at dette er en rammestørrelse som preger rommet. Vær derfor nøye når du skal velge ramme, slik at den fremhever både motivet og rommet på best mulig måte.

6 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 80x80 cm

Velkommen til vår kategori med rammer i formatet 80x80 cm! Her har vi samlet store kvadratiske rammer i ulike fine farger. Du kan for eksempel ramme inn ditt favorittminne fra instagram i en naturlig treramme eller i en stilfull svart ramme? Den fine modellen passer like bra til å henge alene som å kombinere med andre kvadratiske varianter. For eksempel kan du få til en tøff vegg gjennom å ha 4 like rammer lage en større firkant.

Tilhører du den gruppen interiørinteressert som liker å leke med geometriske former? Da vet du kanskje at du kan lage skikkelig fine vegger med kvadratiske rammer. Våre rammer med målene 80x80 cm passer perfekt til for eksempel instagrambilder som tåler å bli forstørret. De er også fine sammen med geometriske motiv. Hvorfor ikke lage et stort bilde som består av 4 eller 6 stk like rammer som du former til en symmetrisk bildevegg?

Velg mellom flere ulike farger

Som med de aller fleste av våre rammer kan du også finne en ramme i størrelsen 80x80 cm i flere ulike farger. Her i kategorien finner du noen av våre mest populære varianter.De hvite rammene gir en mørk, tung vegg et ansiktsløft eller smelter fin inn mot en hvit tapet. De svarte, som er mest populære blant våre kunder, fungerer til de fleste interiører. Vil du gjerne skape en naturlig følelse kan du med fordel velge en trefarget ramme. Ekstra fin blir rammen om du matcher den med møbler eller andre innredningsdetaljer i samme tretype.

Utover fargene i denne kategorien kan vi også lage valgfrie spesialtilpassede rammer i samme format – akkuratt som du vill ha den! I vår kategori med rammer som produseres etter dina mål finner du en rekke ulike materialer og farger å velge mellom.

Har du noen spørsmål eller spesielle mål? Nøl ikke med å kontakte vår kundetjeneste! Vi er veldig opptatt av at du som kunde får en personlig service og bli fornøyd med kjøpet.