Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 15x21 cm (A5)

Her finner du alle rammer som passer bilder i A5 format (15x21 cm).

62 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 62 produkter

A5 rammer (15x21 cm)

Her finner du fotorammer som passer perfekt for bilder i A5-format, det vil si bilder i størrelsen 15x21 cm. Uansett om du er ute etter en moderne og fargeglad ramme eller en klassisk fotoramme i svart eller hvitt så finner du det hos oss. Sjekk ut våre rammer for å finne noe som faller i smak.

Her finner du våre fotorammer som passer bilder i størrelsen 15x21 cm. Disse rammene har bildeforholdet 5:7 og passer perfekt for bilder i A5-format, som er et utmerket format å henge opp på veggen eller stille på en fin skjenk, enten alene eller sammen med rammer i andre størrelser. For at alle våre kunder skal kunne finne noe de liker har vi samlet sammen et flertall flotte rammer i ulike design, farger og materialer.

Da disse rammene passer bilder med målene 21x15 cm går det selvfølgelig an å bruke dem i både stående og liggende format. De fleste av våre fotorammer går dessuten både å henge opp på veggen og stille inn i en hylle eller lignende. Ved å klikke på en fotoramme du liker kan du lese om den har veggfeste eller støtteben. Ta deg tid til å se gjennom vårt sortiment og finne en ramme som føles rett for akkurat ditt hjem.

Hva vil du vise fram?

Vi har mange herlige posters i målet 15x21 cm som du kan bruke til din fotoramme i størrelsen 15x21cm. Med en ferdiglaget poster kan du raskt og enkelt lage bildet ditt, og på null komma niks har du en flott innredningsdetalj å forgylle hjemmet ditt med.

Hvis du foretrekker et mer personlig motiv, kan en forstørrelse av et eget fotografi være et godt alternativ. I dag har jo de fleste av oss mange fotografier lagret på mobiltelefonen vår, og disse er ofte av tilstrekkelig kvalitet til å forstørre og ramme inn. Hva vil du se når du ser på det nye bildet ditt? En nær venn, barnet ditt eller kanskje solnedgangen du fikk nyte forrige sommer?

Hvis du ikke liker å fotografere, kan du med fordel benytte deg av noen andres bilder. Samle sammen et par aviser eller magasiner og begynn å bla. Ofte finnes det mange fine bilder – som er helt gratis å bruke! Velg en avis som best svarer til det du ønsker å vise fram – reiser, natur, mote, etc. Finner du flere bilder du liker – hvorfor ikke laget en collage? Man blir aldri for gammel til å klippe og lime, så fram med saks og lim og kombiner favorittbildene dine slik at de sammen utgjør en fin helhet. En kul ting du kan gjøre, er å kombinere bilder med tekster – kanskje klippe ut et sitat eller en overskrift og klistre pent over et av bildene?