Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Fotorammer - 15x21 cm (A5)

Her finner du alle rammer som passer bilder i A5 format (15x21 cm).

71 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 71 produkter
 

A5 rammer

Her finner du fotorammer som passer perfekt for bilder i A5-format, det vil si bilder i størrelsen 15x21 cm. Uansett om du er ute etter en moderne og fargeglad ramme eller en klassisk fotoramme i svart eller hvitt så finner du det hos oss. Sjekk ut våre rammer for å finne noe som faller i smak.

Her finner du våre fotorammer som passer bilder i størrelsen 15x21 cm. Disse rammene har bildeforholdet 5:7 og passer perfekt for bilder i A5-format, som er et utmerket format å henge opp på veggen eller stille på en fin skjenk, enten alene eller sammen med rammer i andre størrelser. For at alle våre kunder skal kunne finne noe de liker har vi samlet sammen et flertall flotte rammer i ulike design, farger og materialer.

Da disse rammene passer bilder med målene 21x15 cm går det selvfølgelig an å bruke dem i både stående og liggende format. De fleste av våre fotorammer går dessuten både å henge opp på veggen og stille inn i en hylle eller lignende. Ved å klikke på en fotoramme du liker kan du lese om den har veggfeste eller støtteben. Ta deg tid til å se gjennom vårt sortiment og finne en ramme som føles rett for akkurat ditt hjem.