Sker, vennligst vent...

Fotorammer - 27x35 cm
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 27x35 cm

Her finner du fine fotolommer som passer bilder med målene 27x35 cm. I vårt sortiment finner du rammer som kan henges opp på veggen, stiller oppreist på et bord eller brukes både horisontalt og vertikalt. Med en vakker fotoramme kan du ramme inn og forevige favorittøyeblikkene dine. Bla gjennom vårt utvalg og finn en ramme som passer perfekt til ditt hjem.

I denne kategorien finner du alle våre fotorammer som passer bilder som måler 27x35 cm. Disse rammene har aspektet 3:4, og passer derfor utmerket for både liggende og stående bilder. Med disse fotorammene får bildene dine en flott og stilren innramming og beskyttes samtidig mot både fukt og uhell. I vårt utvalg har vi samlet en rekke ulike modeller så du skal kunne finne en ramme i en stil som passer akkurat din smak.

De fleste av våre rammer i størrelse 35x27 cm har både støtteben og veggfeste, som betyr at du kan velge om du vil henge de opp veggen eller sette dem på ett bord eller en hylle. En stilig fotoramme er den perfekte innredningsdetaljen til hjemmet ditt og med et par fine rammer piffer du enkelt opp en kjip vegg uten å anstrenge deg noe særlig. Finn dine nye fotorammer hos oss allerede i dag!