Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

SALG! 20% på speil fra KAILA. Kode: KAILA20

Fotorammer - 20x20 cm

En kvadratisk ramme er en interiørdetalj som skiller seg ut, så velg rett motiv til rett ramme. våre små rammer i 20x20 cm passer utmerket både sammen med andre rammer og alene. De er altså lette å plassere i et hvilket som helst rom.

Vil du ha en lilla ramme, en hvit, eller en i tre? Er det kanskje en ramme i gull eller i sølv som frister? Hvilken type list? Ingen list? Det er bare å velge den du liker best.

88 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 88 produkter
 

Rammer 20x20 cm

Her finner du både klassiske og moderne fotorammer for bilder i størrelsen 20x20 cm. Med en flott ramme kan du forevige et av dine favorittminner, samtidig som du piffer opp innredningen. Enten du er ute etter en klassisk ramme i svart eller hvit, eller en litt mer luksuriøs ramme i gull eller sølv, så finner du flere alternativer hos oss. Vi har rammer for alle smaker!

Har du fremkalt fine bilder i størrelsen 20x20 cm? Hos oss finner du de perfekte rammene til dine bilder. I utvalget over finner du et stort utvalg firkantede fotorammer som passer bilder i størrelsen opptil 20x20 cm. For at du skal kunne finne det du leter etter, har vi samlet sammen et variert utvalg av både klassiske og moderne rammer. Hos oss skal alle kunne finne noe de liker. Svart, hvitt, gull, sølv, blått, rødt, brunt - her finner du rammer i flere populære farger. Hva er din favoritt?

20x20 cm rammer er perfekt til bildeveggen

Å skape en perfekt bildevegg føles som et evighetsprosjekt man aldri blir helt ferdig med. Rammene i denne kategorien passer perfekt til for eksempel fotoveggen. Match dem med mindre rammer i ulike format, og fyll dem med dine favorittøyeblikk. Disse rammene kan selvsagt også henges opp alene, eller i par. En flott ramme kan utgjøre en stor forskjell i ditt hjem, og en kjedelig vegg blir enkelt piffet opp med en fargeglad ramme.