Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Fotorammer - 50x60 cm

Her finner du alle våre rammer som passer til bilder i 50x60 cm. Finn din favorittramme i dag!

92 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 92 produkter
 

Rammer 50x60 cm

Ramme 50x60 cmHer finner du fotorammer for større bilder i størrelsen 50x60 cm. I vårt sortiment finner et variert utvalg av flotte rammer i flere ulike farger og modeller. En fin ramme hjelper deg å få et personlig preg på hjemmet ditt. Ta en titt i vårt store sortiment, og finn din ramme hos oss!

Er du ute etter en flott ramme i større format? Da har du kommet til rett sted. Hos oss finner du rammer i flere ulike formater, og i denne kategorien finner du rammer i størrelsen 50x60 cm. Disse rammene har størrelsesforholdet 5:6, og passer perfekt til for eksempel bryllupsbildene. I vårt sortiment finner du mange fine rammer i farger som svart, hvit, sølv og gull. Vårt utvalg har også variasjon når det gjelder materialer og stil, noe som innebærer at alle våre kunder har muligheten til å finne noe de liker.

De fleste av våre fotorammer i størrelsen 60x50 cm kan anvendes både vertikalt og horisontalt, hvilket betyr at de passer både for stående og liggende bilder. For å finne ut om en ramme har støtte eller veggfeste kan du klikke på den og lese mer om dens egenskaper. Ta en titt på utvalget og finn din favorittramme hos oss!