Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 50x60 cm

Våre fotorammer i størrelsen 50x60 cm kommer i mange forskjellige utførelser. Du finner både enkelt og stilrent design og mer flashy varianter. Alle våre bilderammer kan brukes i liggende format, så hvis du har et favorittmotiv på 60x50 cm, passer våre rammer perfekt.

Ta en titt lenger ned for å se hva vi har å tilby. Velg deretter ut dine favoritter som vil løfte stilen i nettopp ditt hjem.

104 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 104 produkter

Rammer 50x60 cm

Ramme 50x60 cmHer finner du fotorammer for større bilder i størrelsen 50x60 cm. I vårt sortiment finner et variert utvalg av flotte rammer i flere ulike farger og modeller. En fin ramme hjelper deg å få et personlig preg på hjemmet ditt. Ta en titt i vårt store sortiment, og finn din ramme hos oss!

Er du ute etter en flott ramme i større format? Da har du kommet til rett sted. Hos oss finner du rammer i flere ulike formater, og i denne kategorien finner du rammer i størrelsen 50x60 cm. Disse rammene har størrelsesforholdet 5:6, og passer perfekt til for eksempel bryllupsbildene. I vårt sortiment finner du mange fine rammer i farger som svart, hvit, sølv og gull. Vårt utvalg har også variasjon når det gjelder materialer og stil, noe som innebærer at alle våre kunder har muligheten til å finne noe de liker.

De fleste av våre fotorammer i størrelsen 60x50 cm kan anvendes både vertikalt og horisontalt, hvilket betyr at de passer både for stående og liggende bilder. For å finne ut om en ramme har støtte eller veggfeste kan du klikke på den og lese mer om dens egenskaper. Ta en titt på utvalget og finn din favorittramme hos oss!

Ekstra fint med passepartout

Uansett hvilken av våre rammer 50x60 cm du bestämmer deg for, og uansett om du kommer til å bruke den vertikalt eller horisontalt, så tør vi love deg at motivet ditt kommer til å komme enda mer til sin rett dersom du velger å bruke en passepartout. Med passepartout får bildet en ekstra innramming, og kommer til å framheves enda mer.

Du har kanskje sett hvordan passepartout tenderer til å gulne eller blekne med tiden? Det skjer ofte fordi det utsettes for mye sollys. Våre passepartout er laget av syrefritt papir, noe som forhindrer at de skifter farge og blir stygge. I sortimentet vårt kan du velge mellom mange forskjellige farger samt form på selve åpningen i passepartoutet. Ønsker du rette kanter, avrundede hjørner eller kanskje en bølgete kant? Se deg rundt i sortimentet vårt og se hvilken stil og farge du liker best.

I sortimentet vårt finner du også passepartout-tape. Den er meget anvendelig, og vi anbefaler derfor alle våre kunder å kjøpe og bruke den. Den forhindrer at bildene dine havner på skrå inni rammen, noe som kan være veldig irriterende og selvfølgelig lite pent. Tapen er også syrefri og kommer dermed heller ikke til å blekne eller misfarges med tiden.