Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 50x100 cm

Har du et ordentlig stort motiv som trenger en ramme som gjør ordentlig stas på bildet? Da har du kommet rett. Vi har et stort utvalg av rammer i denne størrelsen – for å sørge for at du skal kunne velge ut den som er perfekt for akkurat deg.

Blir det en svart bilderamme? Blir det en i gull? Kanskje faller du for en i trefarge? Det er opp til deg.

Alle våre rammer kan brukes i liggende format, så har du et panoramabilde i 100x50 cm passer våre fotorammer perfekt.

23 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 50x100 cm

Her finner du alle våre avlange fotorammer i størrelsen 50x100 cm. Disse rammene passer perfekt til store bilder, bannere og plakater. De fungerer også like bra for deg som vil lage en personlig fotocollage av flere bilder i mindre format. Uansett hva du er på utkikk etter finner du den perfekte, avlange fotorammen hos oss! V har dessuten passende passepartouter til denne typen ramme. En stor fotoramme er den perfekte innredningsdetaljen i hjemmet ditt.

Her har vi samlet alle våre større, avlange fotorammer. Rammene i denne kategorien er spesielt tilpasset bilder med målet 100x50 cm, men kan også brukes om du ønsker å lage en fotocollage. I en stor ramme får du plass til mange herlige bilder fra dine favorittøyeblikk. Samle sammen dine aller beste minner og lag en aldeles unik collage. En fin fotocollage kan for eksempel være den perfekte gaven i et bryllup eller som studentpresang. Del din kreativitet med andre og overrask noen du er glad i!

De avlange rammene du finner hos oss kan brukes både liggende og stående. Du finner dessuten passende passepartouter til våre fotorammer. Med en passepartout innenfor fotorammen din får bildet en ekstra liten innramming som virkelig løfter bildet ditt. I vårt sortiment finner du flere utmerkede alternativer og vi håper du kan finne din favoritt hos oss! Scroll videre for å se på våre rammer.