Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer 30x45 cm

Her finner du alle vre rammer som passer til bilder i 30x45 cm. Finn din favorittramme i dag!Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 105 produkter
 

Rammer 30x45 cm

Her finner du rammer som passer bilder med målene 30x45 cm. Gjennom å klikke på en ramme kan du lese mer om den. Sjekk vårt brede utvalg nedenfor, og finn en ramme som passer akkurat deg. Hos oss finnes noe for alle!

Leter du etter en flott ramme til store rektangulære bilder? Da har vi akkurat det du leter etter. Hos oss finner du nemlig rammer i flere ulike størrelser, og i denne kategorien har vi samlet rammer som passer bilder i størrelsen 30x45 cm. Disse rammene har et størrelsesforhold på 2:3 og kan anvendes både vertikalt og horisontalt. Dette gjør det mulig for deg å selv velge hvordan du vil plassere rammene dine.

De fleste av våre rammer i størrelsen 45x30 cm har også både støtteben og veggfeste, noe som gir deg muligheten å velge om du vil henge opp rammen på veggen eller sette den på en skjenk eller hylle. Uansett om du er ute etter en enkel ramme til familiebildet eller en mer romantisk ramme til bryllupsbildet, så finner du den hos oss. Vi tenker på alle våre kunder og tilbyr derfor en variasjon av rammer i ulike stiler. Finn din favoritt hos oss!