Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer 30x45 cm

Er du ute etter den perfekte rammen i størrelsen 30x45 cm? Har du det riktige motivet og leter etter en fotoramme som kan løfte bildet litt? Da bør du se gjennom utvalget vårt lenger ned på denne siden – vi har nemlig mange forskjellige rammer i denne størrelsen.

Hvis du har et motiv på 45x30 cm går det like fint, siden alle våre rammer også kan brukes i liggende format.

106 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 106 produkter
 

Rammer 30x45 cm

Her finner du rammer som passer bilder med målene 30x45 cm. Gjennom å klikke på en ramme kan du lese mer om den. Sjekk vårt brede utvalg nedenfor, og finn en ramme som passer akkurat deg. Hos oss finnes noe for alle!

Leter du etter en flott ramme til store rektangulære bilder? Da har vi akkurat det du leter etter. Hos oss finner du nemlig rammer i flere ulike størrelser, og i denne kategorien har vi samlet rammer som passer bilder i størrelsen 30x45 cm. Disse rammene har et størrelsesforhold på 2:3 og kan anvendes både vertikalt og horisontalt. Dette gjør det mulig for deg å selv velge hvordan du vil plassere rammene dine.

Hva kommer først, motivet eller rammen?

Hva som kommer først av motiv eller ramme, skifter gjerne fra gang til gang. Det er noe vi alle vet. Noen ganger finner man en ramme man bare må ha, uansett om man har et bilde som passer eller ikke. Den skal rett og slett bare ende opp i hjemmet! Dette gjelder så vel store som små rammer. Enten det er en ramme på 30x45 cm, 40x40 cm eller en utrolig stor ramme, så har nok de fleste av oss tatt med en ramme hjem for så å finne riktig bilde til den senere.

Ettersom vi selger så mange ulike rammer og posters med mer, er det ikke uvanlig at kundene våre kommer til oss for å fornye hjemmet sitt. Det beste er at man – mens man titter rundt i butikken vår og klikker hjem en ramme man har planlagt å kjøpe – også finner mange andre rammer man vil ha. Våre gode priser gjør at man kan kjøpe med seg flere rammer uten å få dårlig samvittighet, og dermed er det bare å fylle varekurven!

Nye rammer – nye tider

Liker du også å gjøre forandringer i hjemmet? Liker du å male og tapetsere, eller er du vanligvis fornøyd med små prosjekter? Hvis du tilhører den siste kategorien, vet du allerede at en ny ramme aldri er feil. Du vet nok også at ulike bilder gjør seg godt i ulike rammer.

Hvis man har et bilde på for eksempel 18x24 cm, kan man gjerne bruke en større ramme med målene 30x45 cm eller liknende. Det er bare å sette bildet inn i rammen og legge et fint papir bak. Dersom du har vegger med spennende tapeter eller liknende, kan du sørge for at selve veggen brukes som bakgrunn til det lille bildet.

Man trenger ikke alltid å ha eksakt størrelse til bildene. Man kan nemlig klippe dem litt mindre eller, som i eksempelet over, ha en fin bakgrunn.

Forandre stil med små midler

Hvis du vil fornye hjemmet litt, er det faktisk utrolig kult å bytte ut den gamle rammen til det gamle slektsbildet eller liknende, til en svært moderne ramme. Det ser utrolig kult ut. Det er også spennende å gjøre det motsatte, det vil si å bruke en vintage-inspirert ramme til bilder som er veldig moderne.

Ettersom rammene i butikken vår er prisvennlige, er det lett å bli fornøyd! Her får man et bredt utvalg av rammer og priser samtidig. Det er det vanskelig å toppe, eller hva?