Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Fotorammer - 15x15 cm

Her finner du alle våre rammer som passer til bilder i 15x15 cm. Finn din favorittramme i dag!

59 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 15x15 cm

Leter du etter en firkantet ramme for bilder i størrelsen 15x15 cm? Da har du kommet til rett sted. Her finner ut et godt utvalg av fine rammer som passer perfekt til ditt hjem. Vi tilbyr rammer i ulike farger og modeller for å øke sjansen for at du skal finne en ramme du liker. Scroll ned og finn din favoritt!

Her finner du våre firkantede rammer for bilder i størrelsen 15x15 cm. Her finner du et utvalg av rammer som passer alle hjem. Om du leter etter enkle billige rammer til feriebildene, eller mer eksklusive rammer til bryllupsbildene, så finner du dem hos oss. Vi har noe for enhver smak. Dessuten er våre rammer både prisgunstige og av veldig god kvalitet. Rammene beskytter bildene dine mot unødvendige riper og støv, og gir dem en vakker innramming som løfter frem de herlige følelsene bildene formidler.

Velg mellom fargeglade og trendy eller luksuriøse og elegante rammer. Hos oss finnes alle stiler. En firkantet ramme passer like bra på veggen som i bokhyllen. Klikk deg inn på den rammen som fanger din interesse, og les mer om dens egenskaper. Slik blir det lettere å finne det du leter etter. Scroll opp og finn din favoritt allerede i dag!