Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Fotorammer - 70x80 cm

Trenger du en ramme som kan piffe opp dine motiv på 70x80 cm? Da er det bare å sjekke ut utvalget vårt lenger ned på denne siden. Vi har flere å velge mellom, og da de kan brukes i liggende format passer de også motiv på 80x70 cm.

Med bilderammer i denne størrelsen kan man med fordel kombinere flere på en vegg. Husk at dette er en ganske stor ramme, så velg med omhu.
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 70x80 cm

Med rammer i tørrelsen 70x80 cm, eller hvilken som helst annen størrelse, blir bildene penere og mer dekorative. Å ta litt ekstra vare på favorittmotivene sine er vinn-vinn, da man tar fram motiver som man kanskje har glemt bort. Når man tar dem fram fra eskene hjemme, får de endelig litt velfortjent tid i rampelyset. Samtidig finner du helt sikkert noen gamle favoritter som du kanskje helt hadde glemt. Kjempegod løsning!

Nå er det selvfølgelig ikke bare gamle favoritter som fortjener en ramme. Det finnes naturligvis også nye bilder, posters, foto og mere til som bør henges opp. Ofte er det slik at man henger opp bestemte motiver på veggene, for deretter å glemme bort andre. Man bør derfor sørge for å ta en liten gjennomgang hjemme nå og da, slik at alle motivene får litt tid i rampelyset.

Nettopp størrelsen 70x80 cm er en anvendelig størrelse, så den er perfekt til de fleste rom. Noen rammestørrelser kan jo føles litt for store eller litt for små for noen rom, men med 70x80 cm er man sikker på å få det til på en god måte.

Vi liker det jo når det skapes et kreativt miljø ved å blande friskt med forskjellige størrelser på rammer og ulike farger. Det synes vi dere alle bør prøve, for det gir virkelig en herlig atmosfære til hjemmet. Hvorfor holde seg til rammene for ”hvitt og friskt”, når det ofte blir litt kjedelig? Sats på noen rammer i størrelsen 70x80 cm og sørg for å ramme inn fargerike motiver, velg ulike farger på rammene – eller hvorfor ikke prøve begge deler?

Hvis det er slik at du vil holde deg til hvitt, har vi mange ulike alternativer av rammer. Vi har både 70x80 cm samt større og mindre størrelser. Alle kan finne sin stil her hos oss, det garanterer vi!