Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Fotorammer 14x18 cm

Her finner du alle våre rammer som passer til bilder i 14x18 cm. Finn din favorittramme i dag!

18 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 14x18 cm

Her finner du alle våre rektangulære bilderammer som passer til bilder i størrelse 14x18 cm. Vi har fine og stilrene rammer i høy kvalitet. En vakker ramme kan gi både bilder og hjemmet ditt et ekstra løft. Se nærmere på vårt utvalg av rammer i denne størrelsen så finner du den som passer best for deg og dine bilder.

Vårt utvalg av rammer i størrelsen 14x18 cm finner du her. Alle rammene er av høy kvalitet og laget av slitesterkt materiale. De er dessuten veldig fine og designet for en hver smak og et hvert rom. Uansett om du innreder hjemmet dit i en landlig eller minimalistisk stil, finner du noe som passer hos oss.

Rammer i størrelse 18x14 cm passer fint for barnas skolebilder, og vi har rammer som passer perfekt som gave til bestemor eller bestefar. Hvorfor ikke kjøpe flere rammer i samme størrelse så du kan lage en flott gruppe av bilder på soverom- eller på stueveggen. Siden våre rammer kan brukes både liggende og stående har du et godt utgangspunkt til å lage kreative og flotte ting med akkurat de bildene du ønsker. I vårt store utvalg finner du noe for alle og du finner garantert noe som passer akkurat for deg!