Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer 14x18 cm

Har du flotte motiv som trenger en like fin ramme? Da har du kommet rett. Våre 14x18 cm rammer passer perfekt for dine noe mindre bilder. Vi har flere forskjellige stiler å velge mellom – for å sørge for at du skal finne en fotoramme som passer dine bilder. Ta en titt lenger ned for å se hele utvalget vårt.

Vil du ramme inn et bilde i størrelsen 18x14 cm? Det går fint – våre rammer kan nemlig også brukes i liggende format

15 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 14x18 cm

Her finner du alle våre rektangulære bilderammer som passer til bilder i størrelse 14x18 cm. Vi har fine og stilrene rammer i høy kvalitet. En vakker ramme kan gi både bilder og hjemmet ditt et ekstra løft. Se nærmere på vårt utvalg av rammer i denne størrelsen så finner du den som passer best for deg og dine bilder.

Vårt utvalg av rammer i størrelsen 14x18 cm finner du her. Alle rammene er av høy kvalitet og laget av slitesterkt materiale. De er dessuten veldig fine og designet for en hver smak og et hvert rom. Uansett om du innreder hjemmet dit i en landlig eller minimalistisk stil, finner du noe som passer hos oss.

Rammer i størrelse 18x14 cm passer fint for barnas skolebilder, og vi har rammer som passer perfekt som gave til bestemor eller bestefar. Hvorfor ikke kjøpe flere rammer i samme størrelse så du kan lage en flott gruppe av bilder på soverom- eller på stueveggen. Siden våre rammer kan brukes både liggende og stående har du et godt utgangspunkt til å lage kreative og flotte ting med akkurat de bildene du ønsker. I vårt store utvalg finner du noe for alle og du finner garantert noe som passer akkurat for deg!

Framhev det du liker

Kanskje er ikke skolebilder av barna et alternativ for deg? Kanskje er det et annet bilde du vil ramme inn og forgylle hjemmet ditt med? Å ramme inn forstørrelser av egne fotografier er en enkel måte å lage personlige bilder og dessuten få muligheten til å gjenoppleve fine minner på – hver gang du ser på bildene! Våre fotorammer 14x18 cm passer utmerket til dette formålet, uansett om du vil ta vare på et fotografi av en person du liker, et vakkert naturbilde eller noe annet. I dag har mange av oss fullt av fine bilder på mobiltelefonen, og disse er ofte av fullgod kvalitet til å lage forstørrelser av – så ta vare på dem!

Vil du ikke ramme inn et fotografi, kan et annet tips være å benytte deg av bilder du finner i aviser eller magasiner. Hvorfor ikke bla i et reisemagasin og klippe ut og ramme inn bildet av ditt neste drømmereisemål?

Når du har funnet det perfekte motivet til bildet ditt, vil du kanskje gi det et ekstra løft? I så fall kan du med fordel komplettere rammen din med en passepartout. Det kommer til å gi motivet en ekstra innramming som lar det komme til sin fulle rett. Våre passepartout er laget av pH-nøytralt og syrefritt papir, så du trenger ikke å bekymre deg for at det kommer til å bli gult og misfarget med tiden.