Kategori

Rammer 35x100 cm

(25)

Trenger du en passende ramme til et stort panoramabilde i størrelsen 35x100 cm? Vi har et antall bilderammer i denne størrelsen å velge mellom. Alle våre fotorammer kan brukes i liggende format, så om bildet ditt har målene 100x35 cm, kommer disse rammene til å passe akkurat like fint.

Du har flere forskjellige utførelser å velge mellom – slik at du garantert kan finne den perfekte bilderammen til bildet ditt. Sjekk ut alt vi har å tilby lenger ned for å kunne velge den rette rammen til motivet ditt.

Farge
Materiale
Type glass
Rammens blankhet
Treslag
Opphengning
Passepartout medfølger
Float glass
Profiltype
Overflatebehandling
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Type glass
  • Rammens blankhet
  • Listens bredde
   [mm]
  • Listens dybde
   [mm]
  • Treslag
  • Opphengning
  • Passepartout medfølger
  • Float glass
  • Falsetdybde
   [mm]
  • Profiltype
  • Overflatebehandling
  • Pris
  • Butikk
  Viser 25 produkter
  -25%
  Ramme Gold Wood 35x100 cm

  Ramme Gold Wood 35x100 cm

  11 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51029454 in admin

  Svenskprodusert 22 mm bred treramme av høy kvalitet

  749.90 ,- 999.90 ,-
  Viser 25 produkter

  Rammer 35x100 cm

  Har du et panoramabilde eller en større modell som du vil ramme inn? Et bilde av en vidstrakt strand, et uendelig bølgende hav eller kanskje en stjernehimmel uten ende? Men så har du vansker med å finne en passene ramme? Hos oss finnes det mange fotorammer i størrelsen 35x100 cm å velge mellom, noe som passer utmerket til nettopp store panoramabilder.

  Liggende eller stående?

  Når man tenker på panoramabilder, tenker man ofte på et motiv i liggende format, men det finnes naturligvis også motiver i dette formatet som er stående. Tenk deg for eksempel Eiffeltårnet, en sjiraff med sin lange hals eller bare en stående person der du ikke vil ha med mye overflate rundt.

  Derfor er våre fotorammer i størrelsen 35x100 cm laget for at du skal kunne velge om du vil ha dem i liggende eller stående format.

  På den måten kan du enkelt variere bruken av fotorammen din i størrelsen 35x100 cm. Den ene dagen kan den henge i stående format på veggen med et bilde av et høyt fjell. Neste dag kan den brukes liggende sammen med et bilde av en vidstrakt strand.

  Et tips ved både innramming og opphenging av det nye bildet ditt er at du bør beskytte glasset mot irriterende fingeravtrykk og små riper. Dette gjør du enkelt ved hjelp av et par tynne bomullsvanter. Våre bomullsvanter finnes i mange størrelser og er en enkel og rimelig måte å beskytte bildet ditt på.

  Hvilken farge?

  Våre fotorammer i størrelsen 35x100 cm finnes i flere klassiske farger, fra naturlig tre til glamorøst gull.

  Med en hvit ramme får motivet den oppmerksomheten det fortjener, ettersom den hvite fargen ikke kommer til å ta over eller trekke til seg oppmerksomhet.

  En svart rammer skiller seg mer ut enn en hvit, noe som kan bli en måte å gi bildet litt mer oppmerksomhet på. Den passer like godt til svart og hvitt som til fargerike motiver.

  Ved å ramme inn motivene dine i en gullfarget ramme gir du bildene dine et ekstra løft. Og det er en enkel måte å skape en følelse av litt luksus i hverdagen på.

  Våre sølvfargede fotorammer passer like godt inn i et hypermoderne hjem som følger de nyeste innredningstrendene, som i et klassisk og tidløst hjem. Sølv kan aldri bli feil.

  Men hvem har sagt at man må velge? Du kan jo bare kjøpe flere bilderammer i forskjellige farger og størrelser.

  Kanskje en bildevegg?

  Hvis du har flere motiver i ulike formater som du vil ramme inn og henge opp, kan en bildevegg være koselig. En bildevegg er når man benytter seg av rammer i forskjellige størrelser, farger og stiler og lar rammene sammen bygge en fin helhet, fremfor å la hvert bilde tale for seg selv.

  Våre fotorammer i størrelsen 35x100 cm kan med fordel brukes på en bildevegg, siden formatet sannsynligvis kommer til å bryte av litt mot øvrige rammer. Bland med kvadratiske og rektangulære rammer for en spennende effekt.

  Det er vanlig at man på en bildevegg blander og plasserer bilder både stående og liggende – alt for å skape et levende inntrykk. Det beste er å prøve seg fram og se hva som ser fint ut. I vår guide er det mange tips og ideer rundt hvordan du kan bygge en bildevegg.