Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer 9x12 cm

Trenger du en ramme på 9x12 cm, er dette stedet for deg. Vi har samlet alle våre fotorammer i denne størrelsen her for at du skal kunne finne varianten som passer best til akkurat ditt motiv.

Vil du ha en ramme til et motiv på 12x9 cm går det like fint – alle våre rammer kan nemlig brukes i liggende format. Velg ut en ramme i rett farge, materiale og stil slik at bildet ditt får en fin innramming.

16 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 9x12 cm

Hos oss finner du flere rektangulære fotorammer som passer perfekt for bilder i størrelsen 9x12 cm. Mange rammer i vårt sortiment går an å bruke både stående og liggende. Klikk på en ramme du synes er fin og les mer om den. Med riktig fotoramme kan du skape en hyggelig atmosfære i ditt hjem samtidig som rammen løfter fram bildet ditt.

Om du leter etter en rektangulær fotoramme i et mindre format så har du kommet rett. I denne kategorien har vi nemlig samlet alle våre fotorammer i størrelsen 12x9 cm. Disse rammene passer perfekt for dine mindre bilder som er i størrelser opptil 9x12 cm. Alle rammene har bildeforholdet 3:4. Uansett om du leter etter en helt enkel ramme eller en ramme i en spesifikk design så finner du den hos oss. Vi vil at alle våre kunder skal kunne finne det de er ute etter og har derfor plukket sammen litt av hvert slik at alle skal bli fornøyde.

Mange av våre rektangulære rammer passer utmerket for både liggende og stående bilder. De fleste har til og med både bakstøtte og veggfeste, som gjør at du enkelt kan velge mellom å henge dem opp på veggen eller stille dem på en hylla eller lignende. Scroll deg opp og finn din favoritt allerede i dag!