Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer - 18x35 cm

Våre rammer på 18x35 cm er perfekte til dine lange og smale bilder og motiv i denne størrelsen. Vi har flere forskjellige å velge mellom. Sjekk ut utvalget vårt lenger ned på denne siden for å velge rammen som passer med din interiørstil. Blir det en fotoramme i svart tre? Kanskje en hvit eller en i lys trefarge? Det er bare du som vet.

Alle våre rammer kan brukes i liggende format, så de er like godt egnet til motiv på 35x18 cm.
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 18x35 cm

Er det på tide for å kjøpe rammer til vakre motiver som ligger hjemme og venter? Da har vi utrolig mye å bidra med! Hvis det er størrelsen 18x35 cm som er aktuell, finnes det ulike farger å velge mellom – noe som er bra fordi det gjør at man lettere kan finne riktig ramme.

Det er kult med en pen ramme. Det gjør at det alltid blir litt mer ”velkledt” på en vegg enn om man ikke har rammer. Visst kan det også være fint å ha noen av våre kule posters alene på en vegg, men med en pen ramme blir det noe helt annet.

Litt mindre rammer som 18x35 cm passer det veldig bra å kjøpe flere av. Da kan man ha mange morsomme motiver å henge opp på samme vegg. Det blir en utrolig fin effekt når man samler mange ulike små innrammede motiver sammen, i stedet for å ha litt her og der på ulike vegger. Du må bare tørre å slippe deg løs en anelse og tørre å blande mer farger og stiler!

I blant klarer man ikke å finne et bilde + en ramme som fungerer sammen. Da skal man huske at man alltid kan justere litt på egen hånd. Har du et favorittbilde som du vil ha i en ramme i størrelsen18x35 cm, men som er litt større? Da kan du klippe det til for å få det til å passe. Dette kan man selvfølgelig ikke gjøres med alle bilder, men ofte er det slik at det går fint uten at bildet blir ødelagt. Prøv dette før du gir opp og kjøper en ramme som er i en størrelse du ikke synes passer så godt hjemme, eller som du ganske enkelt ikke synes er like pen.

Det er ikke bare farge og form på rammer som skal fungere – like viktig er det at størrelsen også faller i smak!