Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

20% rabatt på alle våre fotoalbum med koden 'ALBUM20'

Fotorammer - 18x46 cm

Her finner du alle våre rammer som passer til bilder i 18x46 cm. Finn din favorittramme i dag!
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 18x46 cm

Det finns mange fine motiver som passer en ramme i størrelsen 18x46 cm. Er det slik at du har en favoritt blant motivene dine som allerede passer? Da er det bare å kjøpe en av rammene i denne størrelsen! Kanskje er det sånn at du liker nettopp denne størrelsen, og har tenkt å kjøpe inn rammer og deretter fikse et godt motiv som passer etterpå? Da er det bare å kjøre på! Uansett hvordan du vil gjøre det, så har vi rammene!

I dag er det populært med mange forskjellig bilder, posters med mer på veggene. Nettopp ordet ”bildevegg” har blitt et populært begrep de siste årene. Det er ikke så rart, for det er utrolig flott med mange ulike motiver i forskjellige typer rammer på en og samme vegg.

Velger du en ramme eller flere rammer i størrelsen 18x46 cm blir det en pen effekt, så det anbefaler vi å prøve! I det hele og store synes vi at så mange som mulig bør ha flere fine ting innrammet. Det blir virkelig en fin effekt med en ramme, uansett hvilket motiv det er snakk om.

Du kan naturligvis velge farge selv, men et kult tips er å blande mer enn en farge på samme rammestørrelse. Det å bare ha samme farger på alt, kan lett bli litt ”kjedelig” rent estetisk. Så å være modig nok til å ta en sjanse eller to skader absolutt ikke!

Med rammer i størrelsen 18x46 cm får man en fin rektangulær form, noe som passer mange ulike typer motiver. Du kan påvirke følelsen av et motiv mye, avhengig av hvilken type ramme du velger. Så tenk litt på det!