Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

3 for 2 - Gjelder alle produkter du finner her »

Fotorammer - 11x15 cm

Hvis du har motiv hjemme som hadde passet perfekt i en 11x15 cm ramme er det bare å ta en titt lenger ned. Du kan enkelt finne din favoritt, da vi har et stort antall å velge mellom. Uansett hvilken stil du vil ha på fotorammen din, kan du finne det lenger ned – vi har alt fra hvitt og stilrent til gyllent og fargesprakende.

Våre 11x15 cm rammer kan også brukes i liggende format, så det finnes like mange egnede rammer til motiv på 15x11 cm.

26 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 11x15 cm

Her finnes et flertall fotorammer som passer utmerket til bilder i størrelsen 11x15 cm. I vårt utvalg finnes rammer i flere ulike modeller og du finner også en stor variasjon farger. Leter du etter en klassisk svart ramme eller en moderne fotoramme i sølv? Hos oss finner du alt. Bla nedover og finn din egen favoritt!

Her finner du alle våre fotorammer som passer bilder med målene 11x15 cm. Disse rammene har bildeforholdet 3:4 og plassen der bildene skal ligge er identisk med størrelsen på bilder fra et vanlig digitalkamera. De passer perfekt til de fremkalte bildene fra ditt digitalkamera. I vårt utvalg finner du en stor variasjon av både farger, materialer og stiler, noe som forhåpentligvis gjør det lettere for deg å finne akkurat det du leter etter.

Siden disse rammene passer bilder i størrelsen 15x11 cm kan du bruke dem til bilder til både liggende og stående format. De fleste har også støttebein og veggfeste, noe som gjør at de kan plasseres på en vakker skjenk eller hylle samt henges opp blant de andre bildene på den fine fotoveggen. Ta en titt på vårt fantastiske utvalg ovenfor og finn dine favoritter hos oss alt i dag! Vi har noe for enhver smak.