Kategori

Rammer 30x60 cm

(18)

Trenger du en ramme til et bilde eller et motiv i størrelsen 30x60 cm? Ta en titt på utvalget vårt lenger ned på denne siden for å velge akkurat dine favoritter. Vi har flere forskjellige 30x60 cm rammer og vi har dem i blant annet sølv, hvitt og svart.

Hvis det har seg slik at du har et motiv på 60x30 cm går det helt utmerket å bruke våre fotorammer – de kan nemlig brukes i liggende format også.

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 18 produkter
  Viser 18 produkter

  Rammer 30x60 cm

  Det å skape et vakkert hjem krever mange forskjellige ting. Det holder for eksempel ikke bare å finne vakre motiver, man må også finne rammer som gjør at motivene man elsker løftes fram på best mulig måte. Dette er vi spesialister på! Vil du ha rammer som er i størrelsen 30x60 cm eller i en annen størrelse, da har du kommer til riktig sted! Vi kan nemlig rammer som ingen andre!

  Våre rammer er vakre og stilrene, slik at du kan plassere de bildene du vil uten at rammen tar over inntrykket. Og det er naturligvis viktig i valget av ramme (og bilde). Man vil ha et inntrykk som er perfekt, og som er flatterende for både motiv, ramme og rom. Det er lett å fikse! Det er bare å kjøpe rammene sine her!

  Akkurat 30x60 cm er en perfekt størrelse på rammer, siden det er mange motiver som passer i den størrelsen. Man kan også klippe til mange bilder, slik at de passer i mindre rammer dersom man har noen større bilder. Dette gjelder også for mindre bilder, der man for eksempel kan plassere en bakgrunn av fin tapet eller liknende inne i rammen bak bildet.

  Vi synes at 30x60 cm i rammer er et meget godt valg av flere årsaker. Men det er bare du som vet hvorfor du vil ha en ramme i nettopp den størrelsen. Vi er bare glade for at vi kan stå til tjeneste med å tilby både denne størrelsen og mange andre!

  Uansett om det er en hvit ramme i størrelsen over eller om det er en annen farge, så kommer du til å kunne finne det her. Eller hvorfor ikke investere i en svart og en hvit i samme størrelse når du uansett er i gang? Det kan jo gi en litt kul følelse til rommet dersom man velger å blande. Det er bare å tørre å prøve! Du kommer til å se hvor fint det blir med litt mer som skiller seg ut i hjemmet, når du først har begynt å blande farger og stiler.