Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Fotorammer - 45x60 cm

Vil du ha en ramme til et motiv i størrelsen 45x60 cm? Da er det bare å ta en titt på utvalget vårt lenger ned på denne siden – vi har nemlig flere forskjellige varianter for at akkurat du skal kunne finne en som passer i ditt hjem.

Er det slik at motivet ditt er på 60x45 cm går det like fint, da alle våre rammer også kan brukes i liggende format.

Hvilken bredde på listen vil du ha? Hvilket materiale faller du for? Er det en bestemt farge som frister litt ekstra?

22 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 45x60 cm

Har du større bilder som må rammes inn så kan rammer i størrelsen 45x60 cm passe perfekt. Vi har ulike varianter og farger for du skal kunne finne noe som passer din smak. Det finnes ulike materialer, farger og nyanser som gjør at bildet ditt vil vil passe perfekt. Vi har et stort sortiment av rammer i størrelsen 45x60 cm. Størrelsen på rammen er en av våre mest populære og kommer til å bli perfekt på veggen hjemme. Prøv en variasjon med andre størrelser eller flere av den samme rammen så kommer veggen din til å få seg et realt løft. Rammen kan kombineres i flere ulike varianter. Velg å ha en enslig ramme på veggen eller flere i samme størrelse 45x60 cm. Det kan varieres i det uendelige, med en enslig ramme, flere av samme eller mange ulike. Ulike farger eller den samme. Forskjellige motiv i rammen kommer også til å gi et variert uttrykk så derfor finnes det både fordeler og ulemper med å variere rammen. Alt kommer an på hvilket inntrykk du vil gi med bildene dine, om du f.eks. vil gi et ordnet inntrykk eller et mer levende og fartsfylt inntrykk.

Rammen i størrelse 45x60 cm passer i alle rom i hjemmet. I alle rom fra kjøkken fra kjøkken til soverom eller i gangen. Rammen lages i materiale av høy kvalitet og vil holde i mange år fremover. I denne kategorien har vi samlet alle våre modeller som passer til alle dine større fotografier, postere og kunstverk. Bilder er en enkel måte å sette et unikt preg på hjemmet på og kan være alt fra en detalj i innredningen eller avgjørende for hele innredningen. Alt kommer an på hvor vågalt og uttrykksfullt motivet ditt er. Med en ramme har du starten på alle dine valgmuligheter og hvilken rolle du vil at bildet ditt skal ha i innredningen. 

Noen triks på veien

Har du også lagt ned tid og omsorg i å velge den perfekte rammen og det perfekte motivet – syslet litt med å få motivet og en eventuell passepartout på plass, for så å gjøre det klart til å henges opp på veggen – og vel på plass er alt du kan se ... de skitne fingeravtgrykkene dine som du har etterlatt på glasset! Det er bare å begynne å pusse ...

For å unngå dette anbefaler vi deg å bruke et par tynne bomullsvanter når du jobber med – og henger opp – det nye bildet ditt. På den måten slipper du fingeravtrykk og i verste fall små riper som kan oppstå. Våre bomullsvanter fås i mange forskjellige størrelser og tilbyr en enkel måte å unngå kjedelig arbeid på.

Et annet tips vi vil dele, er å feste såkalte frame bumpers på rammene dine. Det er små selvklebende beskyttelser som sørger for at rammene dine ikke lager riper i veggen eller andre rammer som henger inntil. Disse fås kjøpt hos oss, og for en liten slant får du beskyttelser som er nok til 5 rammer.