Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

3 for 2 - Gjelder alle produkter du finner her »

Fotorammer - 33x95 cm

Her finner du våre avlange bilderammer i størrelsen 33x95 cm. Disse rammene passer perfekt til dine større bilder. Vi har dem i forskjellige varianter slik at det skal bli lettere for deg å finne akkurat din favoritt.

Har du et motiv i 95x33 cm? Ikke noe problem – alle våre fotorammer kan nemlig også brukes i liggende format. Ta en titt lenger ned for å finne ut om det blir en klipsramme, en i sølv eller noe helt annet. Det er du som bestemmer.

30 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 33x95 cm

Her har vi samlet avlange fotorammer som passer bilder i størrelsen 33x95 cm. Større rammer som disse passer utmerket når du vil lage din egen, personlige fotocollage av flere, mindre bilder i forskjellige format. Som tilbehør finner du også fine passepartouter som passer rammer i denne størrelsen. Hos oss finner du både fine og stilrene rammer, som passer perfekt som innredningsdetaljer på dine vegger. En fotoramme fra oss kan brukes både liggende og stående.

I våre avlange rammer kan du lage dine egne, unike fotocollager. En fotocollage kan bestå av hvilken som helst type bilder - bryllupsbilder, feriebilder, familiebilder eller vakre bilder som du selv har fotografert. Kun fantasien setter grenser for hva du kan gjøre!

I vårt sortiment finner du fine fotorammer i de klassiske fargene hvit og svart. Hver ramme i denne kategorien passer perfekt til bilder med målet 95x33 cm. Men de kan som sagt også brukes til fotocollage. En større ramme kommer med mange valgmuligheter og denne avlange varianten kan dessuten brukes både vertikalt og horisontalt. Hvordan du velger å bruke rammen kan du bestemme ut fra hva som passer til motivet samt hva du synes passer best til innredningen din.

Med de rette bildene kan du skape det perfekte kunstverket og med den rette rammen skaper du den rette følelsen. Finn en fin fotoramme hos oss, få tak i en fin fotoramme fra oss, finn fram din kreative side og lag din egen lille fotocollage!