Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Rammer - 20x60 cm

Her finner du alle vre rammer som passer til bilder i 20x60 cm. Finn din favorittramme i dag!Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

Rammer 20x60 cm

Her finner du alle våre avlange fotorammer i størrelsen 20x60 cm. Disse rammene passer perfekt dersom du vil lage en unik fotocollage med en fin ramme. Som tilbehør har vi også passepartouter som passer disse rammene. Rammene i denne kategorien er veldig praktiske da de kan brukes både liggende og stående. Klikk på den fotorammen du liker, så kan du lese mer om nettopp den rammens egenskaper.

Leter du etter en avlang fotoramme til ditt panoramabilde? Eller kanskje du har planer om å lage en fin fotocollage? Da ha du kommet til rett sted. I denne kategorien finner du nemlig vårt utvalg av avlange fotorammer som passer bilder i størrelsen 60x20 cm. Dette innebærer også at du får plass til flere mindre bilder i disse rammene. Perfekt for en fotocollage! Er du ute etter passende passepartouter så finner du også slike hos oss, både for enslige bilder og for fotocollager.

Alle våre fotorammer er av høy kvalitet. De er dessuten både fine og stilrene, hvilket gjør at de passer inn i alle typer hjem. Vi håper derfor at alle våre kunder skal kunne finne noe de liker hos oss. De fleste av våre rammer kan brukes både stående og liggende, noe som gir deg frihet til å utfolde deg kreativt. Sjekk vårt sortimentet ovenfor og finn nettopp din favorittramme!