Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Rammer - 20x60 cm

Våre rammer på 20x60 cm har en interessant fasong som gjør at både ramme og motiv vil skille seg ut litt. Velg derfor med omhu, så du kombinerer riktig motiv med riktig fotoramme – en ramme av dette slaget tiltrekker seg nemlig mye oppmerksomhet.

Hvis du har et bilde på 60x20 cm passer også det utmerket, siden alle våre rammer kan brukes i liggende format.

Ta en titt på utvalget vårt av 20x60 cm rammer lenger ned og velg din favoritt. Vi har noe for enhver smak.

23 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

Rammer 20x60 cm

Her finner du alle våre avlange fotorammer i størrelsen 20x60 cm. Disse rammene passer perfekt dersom du vil lage en unik fotocollage med en fin ramme. Som tilbehør har vi også passepartouter som passer disse rammene. Rammene i denne kategorien er veldig praktiske da de kan brukes både liggende og stående. Klikk på den fotorammen du liker, så kan du lese mer om nettopp den rammens egenskaper.

Leter du etter en avlang fotoramme til ditt panoramabilde? Eller kanskje du har planer om å lage en fin fotocollage? Da ha du kommet til rett sted. I denne kategorien finner du nemlig vårt utvalg av avlange fotorammer som passer bilder i størrelsen 60x20 cm. Dette innebærer også at du får plass til flere mindre bilder i disse rammene. Perfekt for en fotocollage! Er du ute etter passende passepartouter så finner du også slike hos oss, både for enslige bilder og for fotocollager.

Alle våre fotorammer er av høy kvalitet. De er dessuten både fine og stilrene, hvilket gjør at de passer inn i alle typer hjem. Vi håper derfor at alle våre kunder skal kunne finne noe de liker hos oss. De fleste av våre rammer kan brukes både stående og liggende, noe som gir deg frihet til å utfolde deg kreativt. Sjekk vårt sortimentet ovenfor og finn nettopp din favorittramme!

Hvorfor passepartout?

Som vi nevnte over, har vi også passepartouter i sortimentet vårt. En passepartout gir motivet ditt en ekstra innramming og kommer til å løfte det fram ytterligere. Et bilde med et innrammet motiv oppleves ofte som enda litt finere, og bilder kommer mer til sin rett.

Det som derimot kan senke inntrykket av bildet ditt, er en passepartout som har gulnet eller blitt misfarget med tiden. Dette kan skje når papiret i passepartouten reagerer med sollyset det utsettes for. Ofte henger bildene våre år ut og år inn på samme sted og får mye lys på seg.

Våre passepartouter er laget av pH-nøytralt og syrefritt papir for å unngå at de blir stygge med tiden. Med en hvit passepartout lar du motivet stå i fokus, og innerkanten som er skåret i vinkel, kommer til å framheve det litt ekstra.

Så kompletter gjerne fotorammen din i størrelsen 20x60 cm med en passepartout for å løfte bildet ditt til nye høyder og la det få oppmerksomheten det fortjener.